A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Право на безоплатну правову допомогу в Україні

   Безоплатна правова допомога – правова допомога, яка гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету, місцевих бюджетів та інших джерел.

12:37 19.07.2023

Співпраця з безоплатної правової допомоги

   Належним чином налагоджена співпраця  між всіма органами та установами, діяльність яких пов’язана з особами, які ведуть антисоціальний спосіб життя або притягувались до кримінальної відповідальності, є  однією з запорук успіху. Так, лише при охопленні всіх сфер життя засудженої особи, можливо розробити та виконати необхідний для її виправлення комплекс заходів.

12:36 19.07.2023

Робоча зустріч з волонтером уповноваженого органу з питань пробації: соціально – виховна робота з особами, яким встановлена кримінальна відповідальність за колабораційну діяльність

   Збройна агресія Росії проти України призвела до збільшення кількості засуджених за злочини проти основ національної безпеки. Одразу після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну було ухвалено зміни до Кримінального кодексу України Законом від 3 березня №2108-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність» було додано склад нового злочину - колабораційна діяльність.

11:17 13.07.2023

Сімейні цінності моєї родини

Сім’я – найдорожче, що є в кожної людини. Родина – міцна фортеця, де людина почувається щасливою, потрібною, це наша підтримка і опора, розрада і найбільша гордість. У кожній сім’ї панує злагода, любов, взаєморозуміння, адже ми завжди прислухаємось один до одного. Сімейні цінності – це все, що нас об’єднує, все, що ми готові відстоювати, оберігати та захищати.

12:42 10.07.2023

Захід до Дня Конституції України

З метою підвищення рівня громадянської свідомості, формування правової культури та поваги до Основного закону України 27 червня 2023 року в приміщенні КУ «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіальної громади» для підоблікових суб’єктів Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області було проведено семінар до Дня Конституції України.

11:06 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь