A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Білгород-Дністровський МРЦЗ: фокус-група промислової галузі

Дата: 25.08.2021 08:17
Кількість переглядів: 199

   В рамках реалізації «Програми EU4Skills: кращі навички для сучасної України” та підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні 19 серпня 2021 року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулося експертне засідання фокус – групи промислової галузі. “EU4Skills” – це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії, яка передбачає реформу професійно-технічної освіти в Україні з  метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, та  допомогти молоді та дорослим  реалізувати власний потенціал.

   Модератор заходу, директор Білгород-Дністровського МРЦЗ Ніна Принц, пояснила ціль та охарактеризувала мету дослідження фокус – групи, а також основні питання для обговорення.

   В засіданні взяли участь керівники та фахівці кадрових служб великих, середніх та малих підприємств Білгород-Дністровщини: директор виконавчий ПАТ «Фірма «ЕЛІПС»  Андрій Шин; директор ТОВ «ГЕМОПЛАСТ» Сергій Степанов; заступник директора по управлінню персоналом  ПАТ «ГЕМОПЛАСТ» Тетяна Івлева;  директор ТОВ «ДАНКОВ» Сергій Козловський; представники ТОВ «МЕДПЛАСТ» та ТОВ «ПЛАСТМЕД» Тетяна Легенька та Вікторія Кузьменко.

   Запрошені для участі в засіданні начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Одеського обласного центру зайнятості Світлана Мельник, головний спеціаліст відділу економіки та агропромислового розвитку Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Ольга Бухан та заступник директора Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій Світлана Дорошенко.

   Учасники фокус-групи виступили експертами та надали оцінку стану та перспективам розвитку промислової галузі щодо попиту та пропозицій робочої сили. Обговорили питання розвитку галузі у найближчі роки, впровадження нових технологій та напрями змін в обсягах виробництва. Мова йшла й про існуючий дефіцит кадрів на профільні вакансії, про найбільш затребувані навички фахівців, про проблему низької кваліфікації працівників та плинність кадрів. Кожен з експертів висловив свою думку стосовно стратегій, які використовуються на підприємствах задля подолання кадрових проблем.

   Підсумовуючи засідання, директор Білгород-Дністровського  міськрайонного центру зайнятості Ніна Принц,  подякувала усім присутнім за участь та соціальну відповідальність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь