A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Новий муловсмоктувальний автомобіль

Новий муловсмоктувальний автомобіль

З метою поліпшення житлово-комунальних послуг на території Шабівської об'єднаної територіальної громади сільською радою за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури було придбано великовантажний мототранспортний засіб спеціального призначення - муловсмоктувальний автомобіль КО-503 ІВ-12 на шасі МАЗ-5540С2  

12:15 16.10.2019

Про перевірку закладів громадського харчування на території Громади.

Про перевірку закладів громадського харчування на території Громади.

З метою недопущення ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації щодо захворюванності населення на гострі кишкові інфекції, харчові отруєння та на виконання розпорядження сільського голови Шабівської сільської ради від 24.09.2019 року № 108/ОС-2019 "Про створення комісії з перевірок закладів громадського харчування, закладів швидкого приготування їжі на території Шабівської сільської ради".

12:01 16.10.2019

Людина - не товар!

Людина - не товар!

Відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми»  торгівля людьми – здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, яке відповідно до Кримінального кодексу України визнається злочином.

10:39 16.10.2019

Село Шабо та Бритівка відсвяткували День села.

Село Шабо та Бритівка відсвяткували День села.

Саме в ці дні з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батьків. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

15:31 15.10.2019

УВАГА!!!

УВАГА!!!

У Шабівській лікарській амбулаторії продовжується підписання декларацій про вибір лікаря первинної медичної допомоги.

09:01 15.10.2019

Право на призначення пенсій в 2020 році.

Право на призначення пенсій в 2020 році.

Право на призначення пенсії за віком в 2020 році згідно п.1 ст. 26 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» (далі Закон) мають особи  після досягнення віку 60 років за наявності страхового стажу   з 1 січня 2020 року по 31 грудня 2020 року - не менше 27 років.

12:43 09.10.2019

День працівника освіти!

День працівника освіти!

Закінчився тиждень, насичений яскравими подіями та урочистостями до Дня   працівників освіти. Педагогів закладів загальної середньої освіти Шабівської сільської ради привітали сільський голова Древаль В.В., заступник голови Орлов Ю.Ю., начальник управління освіти, культури, молоді та спорту  Корчагіна Ф.І. та представники Управління. Побажали учителям творчого натхнення та успіхів на освітянській ниві.

08:03 08.10.2019

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців!

25-27 вересня команда дівчат з гандболу КЗ "Центр позашкільної освіти Шабівської громади" прийняла участь у відкритому Всеукраїнському чемпіонаті , місто Кривий Ріг. Участь у змаганнях з гандболу взяло 13 команд. В результаті умовної боротьби І місце посіла команда Шабівської громади (тренер Нестеренко М.О.); ІІ місце -м. Київ; ІІІ-місце - м. Кривий Ріг.

07:59 08.10.2019

Шабо відсвяткував Міжнародний день людей похилого віку 2019

Шабо відсвяткував Міжнародний день людей похилого віку 2019

4 жовтня представники Шабівської сільської ради привітали людей похилого віку. Голова сільської ради В. Древаль звернувся до представників старшого покоління з привітними словами, побажав ветеранам доброго здоров'я, гарного настрою і оптимізму. Програма заходу була насичена концертними номерами у виконанні солістів і ансамблями Шабської ДМШ (реж. л. Молоров), представниками ВА ДК Шабо "Бессарабської джерела" Г. Моток, Т. Бразуца, Є. Чабаненко, А. Віногур. Сценарій проводили Е. Чебаненко та Н. Поддубська.

16:52 07.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь