A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

УЧАСТЬ ШАБІВСЬКОЇ ГРОМАДИ У ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ У БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 22.05.2023 18:05
Кількість переглядів: 96

Фото без описуЗа дорученням голови Павла Павленка та Шабіської територіальної громади представник громади Галина Стукан взяла  участь у засіданні Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми., яка відбулась у п’ятницю, 19 травня, у Білгород-Дністровській районній державній адміністрації. Очолила роботу ради перший заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

До участі в засіданні були запрошені спеціалісти профільних структурних підрозділів райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, представники правоохоронних органів, центру зайнятості, закладів охорони здоров’я та інші.

Запобігання насильству – це пріоритетний напрямок роботи усіх відповідальних служб та органів, адже кожен такий випадок – це незворотній досвід людини, який завжди впливатиме на її життя. На цьому наголосила Тетяна ДОМЧИНСЬКА, відкриваючи роботу Координаційної ради. Також вона зазначила, що інформаційно-роз’яснювальна робота з громадянами, в тому числі і наймолодшими, має стати тим важелем, який дозволить сформувати в суспільстві нульову толерантність до насильства в сім’ї, дискримінації людини за будь-якою ознакою, а також навчить розрізняти небезпечні ситуації, які можуть призвести до потрапляння в ситуацію з торгівлею людьми. Окрім того, Тетяна ДОМЧИНСЬКА акцентувала увагу присутніх на підвищенні комунікації між відповідними структурами та органами задля покращення існуючої ситуації в цьому напрямку роботи.

У ході засідання ради були розглянуті питання щодо проведення профінформаційних групових заходів «Ризики нелегальної трудової міграції», з метою запобігання нелегальній трудовій міграції населення, протидії торгівлі людьми фахівцями Білгород-Дністровської філії Одеського центру зайнятості, розбудови спроможності працівників первинної медичної допомоги у наданні послуг особам, що постраждали від гендерно-зумовленого насильства, проведення санітарно-просвітницької роботи з підготовки молоді до подружнього життя, народження та виховання дітей. Також до слова запрошувались представники Старокозацької та Сергіївської територіальних громад, які інформували учасників засідання про випадки насильства на території їх громад та про роботу, щодо запобігання в подальшому таких ганебних ситуацій.За результатами проведення Координаційної ради було надано ряд доручень та прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь