A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ З  ВІДБОРУ СУБ'ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ'ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ОЦІНКИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

За результатами проведеного 06.11.2019 року конкурсу щодо визначення суб’єкту оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площєю 0,0230 га в с. Бритівка, вул. Миру, 4-б, на якій розташовано будівля магазину – кафе з 2 (двох) претендентів конкурсною комісією переможцем було визнано товариство з обмеженою відповідальністю «ПЕРСПЕКТИВА ЕКСПЕРТ».

11:49 06.11.2019

Проходження випробування муловсмоктувального автомобіля ВУЖКГ с. Шабо

Проходження випробування муловсмоктувального автомобіля ВУЖКГ с. Шабо

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ придбано  у 2019 році техніку спеціального призначення для комунального підприємства Шабівської об’єднаної громади.

10:26 06.11.2019

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ТИМЧАСОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ 06 та 07 листопада ВОДОПОСТАЧАННЯ

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ТИМЧАСОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ 06 та 07 листопада ВОДОПОСТАЧАННЯ

За повідомленням ВУЖКГ, у зв’язку з необхідністю заміни пожежного гідранту по вул. Шанцера в с. Шабо тимчасово, 06 та 07 листопада 2019 року, буде відключено централізоване водопостачання по вулицям Виноградної, Горького, Кооперативної, Паркової, Першотравневої, Миколаївська, Садової, Центральної, Шанцера та прилеглим до них провулків.

08:42 05.11.2019

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до положень Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій, на офіційному сайті Шабвської сільскої ради буде оприлюднений проект рішення виконавчого комітету міської ради та відповідний аналіз регуляторного впливу, який є регуляторним  далі - Проект): - «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення виконавця  послуг з вивезення побутових відходів на території  Шабівської об’єднаної територіальної громади».

16:08 30.10.2019

Щодо реагування на можливі протиправні спрямування, при виявлені ознак можливих спрямувань до складів озброєння і боєприпасів в с. Біленьке

Щодо реагування на можливі протиправні спрямування, при виявлені ознак можливих спрямувань до складів озброєння і боєприпасів в с. Біленьке

За зверненням оперативного командування «Південь» доводимо до відома мешканців громади, що відповідно до норм чинного законодавства заборонено проведення фото-, відео- зйомки (в тому числі з використанням безпілотних літаючих апаратів) військових об’єктів. За порушення вищезазначених вимог, вині особи можуть бути притягнуті до відповідальності, в порядку та на підставі визначеної актами законодавства України.

15:38 28.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь