A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВШАНУВАЛИ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

ВШАНУВАЛИ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

Щорічно,  03 грудня громадськість вшановує людей з обмеженими фізичними можливостями. Цей день не можна назвати святковим,  проте він нагадує нам,  що люди з обмеженими можливостями мають такі ж права, як і більшість інших громадяни, та заслуговують на повагу й увагу суспільства.  Відзначення Міжнародного Дня інвалідів — це добра нагода привернути увагу до їхніх проблем і нагадати людству про обов’язок до найбільш незахищеної частини суспільства. Є серед них такі, кому з тих чи інших причин важко або неможливо самостійно подбати про себе, люди, що потребують захисту та сторонньої підтримки у цей непростий час.

11:10 09.12.2019

Увага! Аварія  центрального  водопроводу по вул. Центральна с. Шабо

Увага! Аварія центрального водопроводу по вул. Центральна с. Шабо

  У зв’язку з аварією центрального  водопроводу по вул. Центральна села Шабо на період ремонтних робіт  (з 07 і по орієнтовно 09 грудня 2019 року включно) не буде здійснюватися централізоване постачання води для споживачів центральної частини села Шабо.

14:32 07.12.2019

Шановні депутати, ветерани та працівники органів місцевого самоврядування!

Шановні депутати, ветерани та працівники органів місцевого самоврядування!

З нагоди святкування державного свята – Дня місцевого самоврядування  прийміть щирі вітання та слова вдячності за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, професіоналізм, високу активність у громадському житті!

08:46 06.12.2019

Вшанування пам'яті жертв голодомору

Вшанування пам'яті жертв голодомору

22 листопада 2020 року управлінням освіти, культури, молоді та спорту Шабівської сільської ради (начальник Корчагіна Ф.І.) було організовано захід до вшанування пам'яті жертв голодомору.

08:29 25.11.2019

Всеукраїнський конкурс "Учитель року 2020"

Всеукраїнський конкурс "Учитель року 2020"

З 13 по 22 листопада у м. Білгород-Дністровський проходив І зональний етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2020", номінація "Початкова освіта", який об'єднав відданих своїй справі творчих, готових ділитися власними надбаннями вчителів.

08:22 25.11.2019

Спортивні успіхи школярів Шабівської громади.

Спортивні успіхи школярів Шабівської громади.

14 листопада 2019 року в   опорному закладі  "Шабівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів"  управління освіти, культури, молоді та спорту Шабівської сільської ради  відбулися фінальні змагання з гандболу серед юнаків закладів загальної середньої освіти Одеської області за програмою Одеської обласної спартакіади.

15:45 19.11.2019

Укрдержфонд підтримки фермерських господарств пропонує долучитися до створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора

Укрдержфонд підтримки фермерських господарств пропонує долучитися до створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора

Одеське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств інформує про запуск Проекту «Створення Всеукраїнського мережевого бізнес-інкубатора для диверсифікації сільськогосподарського виробництва і розвитку кооперації у сільський місцевості».

12:40 19.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь