A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Цифровий підпис. Що, як і для чого?

Цифровий підпис. Що, як і для чого?

Одним із засобів користування цифровими сервісами або е-документообігом  є  використання  цифрового  підпису,  який  використовується для створення  електронного документа та ідентифікації його автора. 

11:36 14.04.2021

Щоквартальна перевірка службою у справах дітей

Щоквартальна перевірка службою у справах дітей

 З метою запобігання дитячої безпритульності,несчасних випадків та самоушкоджень серед дітей службою у справах дітей Шабівської сільської ради розпочато щоквартальну перевірку сімей СЖО, багатодітних та одиноких матерів з дітьми.

08:32 13.04.2021

Державна підтримка фермерів

Державна підтримка фермерів

Відповідно    до   пунктів   5   та   1 Р       Порядку    використання   коштів, передбачених  у  державному  бюджеті  для  підтримки  розвитку  фермерських господарств,  затвердженого     постановою   Кабінету   Міністрів   України  від 07  лютого  2018  року  №  106  (із  змінами)  фермерському  господарству,  у власності якого перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до  законодавства,  надання  спеціальної  бюджетної  дотації  за утримання корів молочного напряму продуктивності - 5000 грн. за корову але не більше 250 тис. грн. на господарство.

22:41 10.04.2021

І етап Всеукраїнського  фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»

І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»

Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» покликаний підтримати талановитих дітей та молодь, сприяти подальшому розвитку їх обдарувань, залучати до активної участі у мистецькому житті країни та формувати творчу еліту України. 

16:00 09.04.2021

Хвороби розсади томатів, методи усунення.

Хвороби розсади томатів, методи усунення.

Для того щоб отримати хороший врожай, насамперед потрібно подбати про здоров’я рослин. Запорукою хорошого результату є купівля сертифікованого насіння та розсади яке пройшло ретельний відбір і контроль. Якщо ж ви вирішили виростити розсаду самотужки, то маєте знати з якими хворобами можете зустрітись. Ось найпоширеніші хвороби томатів та методи їх усунення.

15:10 07.04.2021

Своєчасне сортооновлення та сортозаміна - надійний резерв збільшення виробництва сільськогосподарської продукції

Своєчасне сортооновлення та сортозаміна - надійний резерв збільшення виробництва сільськогосподарської продукції

Сорт – це створена шляхом селекції сукупність рослин тієї чи іншої культури, яка має певні спадкові морфологічні, біологічні, господарські ознаки та властивості. Проте потенційні можливості сорту можуть бути реалізовані лише за високої якості насіння - чистосортності, схожості, стійкості до ураження хворобами і шкідниками. Будь-який добре відселектований сорт стійко зберігає свої спадкові якості в ряді поколінь. Однак, у процесі розмноження з різних причин спостерігається зниження показників якості насіння, що призводить до погіршення сорту. Збереження сортових якостей можливе тільки при добре налагодженому насінництві.

23:00 05.04.2021

Зміна порядку виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії з 1 квітня 2021р.

Зміна порядку виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії з 1 квітня 2021р.

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року №1278 «Деякі питання організації виплати пенсій та грошової допомоги» змінено порядок виплати і доставки пенсії та грошової допомоги. Враховуючи зазначене, з 1 квітня 2021 року змінюється порядок виплати допомоги на поховання та недоотриманої пенсії у зв’язку зі смертю пенсіонера органами Пенсійного фонду України.

08:30 05.04.2021

Замовлення електронного цифрового підпису - вже у ЦНАПі громади!

Замовлення електронного цифрового підпису - вже у ЦНАПі громади!

З 01.04.2021 року Центр надання адміністративних послуг Шабівської сільської ради запровадив ще один необхідний сервіс, а саме - видача електронного цифрового підпису та кваліфікованих сертифікатів центрального засвідченого органу ДП "Дія".

21:40 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь