A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар на тему "Одноразове добровільне декларування"

Семінар на тему "Одноразове добровільне декларування"

В Шабівській територіальній громаді Білгород-Дністровського району Одеської області 08 вересня 2021 року проведено семінар з громадянами та самозайнятими особами, за участю працівника Причорноморського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області Тетяни Базиленко на тему "Одноразове (спеціальне) добровільне декларування". 

16:53 08.09.2021

Графік прийому спеціалістом пенсійного фонду

Графік прийому спеціалістом пенсійного фонду

У вересні на віддалених робочих місцях спеціалістом відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) Головного  управління Пенсійного фонду України в Одеській області буде здійснюватися прийом громадян за настпнуим графіком:

15:05 06.09.2021

Серпнева конференція педагогічних працівників 2021-2022

Серпнева конференція педагогічних працівників 2021-2022

27 серпня 2021 року традиційно відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників Шабівської  територіальної громади. У роботі Конференції  взяли участь представники місцевої влади: сільський голова Павло Павленко та заступник голови Юрій Янєв, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Ірина Смогла, депутат Шабівської сільської ради Сергій Кравченко, працівники  КУ «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників (директор Ольга Сушицька), керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, педагогічні працівники.

00:25 29.08.2021

Профілактика туберкульозу

Профілактика туберкульозу

Туберкульоз – це хронічне інфекційне захворювання, збудником якого є мікобактерії туберкульозу, або палички Коха. Основним джерелом інфікування є хвора людина. Мікробактерії туберкульозу зберігаються в навколишньому середовищі від 3-4 до 8-12 місяців. Збудник хвороби стійкий до дії кислот, спирту, низьких температур, тривалий час зберігається у висушеному харкотинні, на постільній білизні, посуді та особистих речах хворого, в сирому молоці хворої на туберкульоз корови. Не переносить мікроб дії сонячного опромінення, активного хлору, дезінфектантів. В навколишньому середовищі існує досить великий резервуар туберкульозної інфекції, що обумовлює напружену епідемічну ситуацію.

15:56 19.08.2021

Підприємці IT Сектору для вас є ВАУ новина! Ви  готові?

Підприємці IT Сектору для вас є ВАУ новина! Ви готові?

Вперше в Україні стартує секторальна освітня програма - Export Evolution IT, яка стане вашим кроком до розвитку компанії на глобальному рівні, сформує розуміння, як експортувати системно та як отримувати більший прибуток за рахунок ефективної співпраці у форматі секторальних альянсів!

09:49 19.08.2021

УВАГА!!! Діє фінансова підтримка сільгосптоваровиробників на 2021 рік

УВАГА!!! Діє фінансова підтримка сільгосптоваровиробників на 2021 рік

Відповідно до постанова Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року № 106, затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств», зі змінами, який визначає механізм використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою “Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників”, які спрямовуються на фінансову підтримку розвитку фермерських господарств. У державному бюджеті на 2021 рік передбачено 4,5 млрд грн на підтримку сільськогосподарських товаровиробників. Ця бюджетна програма включає і напрями з фінансової підтримки розвитку фермерських господарств. Головним розпорядником коштів бюджетної програми та відповідальним виконавцем є Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Відомство затверджує розподіл цих коштів.

11:47 13.08.2021

Участь громади у програмах по залученню грантів.

Участь громади у програмах по залученню грантів.

Одним з важливих завдань органів місцевого самоврядування є спрямування роботи на пошук позабюджетних альтернативних джерел фінансування та налагодження співпраці з міжнародними фондами, програмами та грантами. В зв’язку з чим, Шабівська сільська рада, для задоволення потреб жителів громади, постійно бере участь  в актуальних грантових програмах.

17:05 11.08.2021

САМШИТ У НЕБЕЗПЕЦІ!

САМШИТ У НЕБЕЗПЕЦІ!

Самшит – одна з непримхливих рослин для дизайну присадибних ділянок. Але нещодавно в цієї довговічної вічнозеленої рослини з’явився шкідник. Самшитова вогнівка (Cydalima perspectalis) - лускокрилий представник східно-азіатської фауни з 2006 року з’явився в Європі і вже посів свою нішу на Буковині та Закарпатті.

08:23 09.08.2021

Внутрішньогосподарський контроль при збиранні та доробці насіння

Внутрішньогосподарський контроль при збиранні та доробці насіння

Використання високоякісного посівного матеріалу належить до основних факторів виробництва сільськогосподарських культур, тому значна увага сьогодні повинна приділятись галузі насінництва, зокрема, зернових культур. Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області рекомендує дотримуватись правил розмноження сортового насіння, ведення документації в межах господарства.

08:21 06.08.2021

Перерахунок пенсій з 1 липня 2021 року

Перерахунок пенсій з 1 липня 2021 року

Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет на 2021 рік» з1 липня 2021 року розмір прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб підвищено з 1769 до 1854 гривень або на 85 гривень. Виходячи з цього, мінімальний розмір пенсійної виплати з цієї дати не може бути нижчим, ніж 1854 гривень. Відповідно, збільшено максимальний розмір пенсій до 18540 гривень.           

10:55 02.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь