A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю

Засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю

Виплата заробітної плати в «конвертах» – проблема яка гостро стоїть в нинішніх нестабільних економічних умовах, одна з найбільших перепон в економічному та соціальному розвитку держави. Є чимало суб’єктів господарювання, які не хочуть працювати в правовому полі, і, насамперед, це стосується виплати заробітної плати в «конвертах». На сьогодні легалізація виплати заробітної плати, цивілізоване оформлення трудових відносин між працедавцями та найманими працівниками – це завдання загальнонаціонального масштабу, адже від рівня заробітної плати найманих працівників прямо пропорційно залежать надходження податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення місцевого бюджету. Водночас проблема наповнення бюджету є гострою і потребує постійної та особливої уваги, оскільки негативними чинниками, які впливають на надходження до бюджету є «тіньова» зайнятість та «конвертні» зарплати.

15:11 10.06.2021

СТОП - ЗАРПЛАТАМ У “КОНВЕРТАХ”

СТОП - ЗАРПЛАТАМ У “КОНВЕРТАХ”

Якщо Ваші відносини з роботодавцем не оформлені або якщо у офіційній звітності зазначена лише частина Вашої фактичної зарплати – Ви стали жертвою практики виплати “чорної” зарплати. Повага до себе починається з шанування законів своєї держави. У нинішніх умовах актуальною темою сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у “конвертах”, організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати.

17:04 09.06.2021

Вітаємо з перемогою у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Вітаємо з перемогою у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Вітаємо з перемогою Жбанкову Катерину, ученицю 11 класу опорного закладу «Бритівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», яка здобула перше місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсі-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України 2021 в секції  «Соціологія», здобувши найвищий результат в Одеській області та її керівника соціального педагога  Стащенко Юлію Степанівну!

16:00 09.06.2021

Вітаємо з перемогою наших боксерів!

Вітаємо з перемогою наших боксерів!

04 - 06 червня   2021 року в  місті Одеса  (Боксерський клуб «Брати») відбувся Турнір Найсильніших Боксерів  з нагоди Дня захисту дітей у якому взяла участь спортивна команда гуртка «Бокс»  КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Шабівської сільської ради - тренер Шевцов Антон В’ячеславович.

22:14 08.06.2021

Всеукраїнський турнір з гандболу

Всеукраїнський турнір з гандболу

Підведено підсумки Всеукраїнського  турніру з гандболу на Кубок сільського голови присвяченого до Дня захисту дітей серед команд юнаків  2005-2006 р. н.  та 2009-2010 р. н., дівчат 2005-2006 р. та 2007-2008 р

16:40 08.06.2021

Відкритий  дитячий  турнір з важкої атлетики присвячений до Дня захисту дітей

Відкритий дитячий турнір з важкої атлетики присвячений до Дня захисту дітей

1 червня 2021 року в с. Шабо на базі КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» відбувся Відкритий дитячий турнір з важкої атлетики присвячений до Дня захисту дітей. На урочистій частині відкриття турніру були присутні секретар Шабівської сільської ради Сергій Чернокульський, заступник голови Шабівської сільської ради Юрій Янєв  та в.о. начальника Управління освіти, культури, молоді та спорту Ірина Смогла, які привітали  учасників та гостей змагань та побажали  усім гарного настрою та перемог!

16:33 08.06.2021

Робоча група розпочинає діяльність

Робоча група розпочинає діяльність

У середу 26 травня 2021 року розпочне роботу робоча група з розробки Стратегії цифрового розвитку Шабівської сільської територіальної громади, створеної розпорядженням сільського голови П.П. Павленка від 24.05.2021 №59/ОС-2021.

15:21 25.05.2021

Держпраці об’єднує зусилля для зниження рівня незадекларованої праці

Держпраці об’єднує зусилля для зниження рівня незадекларованої праці

     Як показує досвід діяльності Держпраці упродовж всього часу її існування, неформальна зайнятість не є проблемою виключно держави або одного державного органу. Незадекларована праця зачіпає інтереси всіх учасників ринку і цілого ряду державних органів.

11:12 24.05.2021

Пряма телефонна лінія з представнком ГУ Державної служби України з питань праці

Пряма телефонна лінія з представнком ГУ Державної служби України з питань праці

Головне управління Державної служби України з питань праці в Одеській області    у зв’язку з реалізацією Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незаделарованої праці на 2021 рік 20 травня  2021 року   проводить сеанс телефонного зв’язку:

08:15 21.05.2021

Щодо проведення автоматичного перерахунку працюючим пенсіонерам з 01.04.2021р.

Щодо проведення автоматичного перерахунку працюючим пенсіонерам з 01.04.2021р.

Згідно із Законом України від 19.09.2019 № 115-ІХ “Про внесення змін до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб”, який набрав чинності 01.01.2021, звітність про нарахування єдиного внеску в розмірах, визначених відповідно до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, подається у складі звітності з податку на доходи фізичних осіб (єдиного податку) до податкового органу за основним місцем обліку платника єдиного внеску у строки та порядку, встановлені Податковим кодексом України.

10:32 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь