A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків населених пунктів Шабівської сільської територіальної громади

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків населених пунктів  Шабівської сільської територіальної громади

11:18 21.10.2022

До уваги споживачів та операторів ринку, що здійснюють обіг харчових продуктів: повідомлення RASFF стосовно спалаху харчового походження!

Надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення про харчові продукти і корми (Rapid Alert System for Food and Feed, RASFF) № 2022.4497-fup 19, стосовно спалаху харчового походження, що спричинений Listeria monocytogenes (ST155) та виявлений в сирі «Asiago Pressato» і сосисках з м’яса птиці «Wurstel», що експортувалися з Італії (виробники: Latteria sociale di bolzano vicentino; Agricola Tre valli Soc.Coop.A.R.L., Italy) до України (отримувач: ПП «КЛЄР» просп. Повітрофлотський, 66, м. Київ, 03151).

12:12 30.09.2022

До уваги роботодавців!

Відповідно до п. 4 ч. 3 ст. 50 Закону України «Про зайнятість населення» (далі — Закон) роботодавці зобов’язані своєчасно та в повному обсязі подавати територіальним органам центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в сфері зайнятості населення та трудової міграції, інформацію про попит на робочу силу (вакансії) незалежно від місцезнаходження.

12:10 30.09.2022

УВАГА! Важлива інформація!

Білгород-Дністровське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Одеській області інформує,  стосовно виявлення незадекларованого мигдалю у шоколадно-горіховій пасті «Spread Up Choco Duo Hazelnuts», що експортувалася з Німеччини (постачальник: Natra Malle/All Crump. Belgium; імпортер: Buying International Group SPAR B.V. (BIGS), Netherlands) до України (отримувач: SPAR International B.V. - гуманітарна допомога).

18:21 29.09.2022

Держпродспоживслужба інформує про виявлення тропанових алкалоїдів у кукурудзяних чіпсах

Білгород-Дністровське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області доводить до відома суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію кукурудзяних чіпсів, що  по системі швидкого оповіщення харчових продуктів та кормів (RASFF) за  № 2022.3840- fup 78 надійшло повідомлення щодо стосовно виявлення тропанових алкалоїдів у кукурудзяних чіпсах, що експортувалися з Німеччини (виробник: Alnatura Produktions-und Handels GmbH. Germany) до України (отримувач: TOB «БЮРО ВИН» вул. Мечнікова.9, м. Київ, 01021; ТОВ «ТС Плюс», вул. Краснова, 27, м. Київ, 03115).  

18:18 29.09.2022

Заявка на реєстрацію в програму "Грошова допомога від УВКБ ООН" мобільними групами в Одеській області

Благодійний фонд "Право на захист" планує організувати  реєстрацію на участь в програмі грошової допомоги від УВКБ ООН мобільними групами в Одеській області. Мобільна група буде приїжджати в певні громади, і проводити реєстрацію родин, що підпадають під критерії програми.

20:44 27.09.2022

Важлива інформація для мешканців громади!

Для вирішення соціальних питань та загальнодержавних завдань пов’язаних з діями і веденням бойових дій  на території України та введенням на території України нового документу - витяг з реєстру територіальної громади - необхідно в строк до 21.10.2022 р. прийти в Центр надання адміністративних послуг Шабівської сільської ради, які розташовані в селах Шабо, Салгани, Софіївка та Бритівка, за місцем мешкання для проведення актуалізації даних в Реєстрі територіальної громади.  

10:16 23.09.2022

Повідомлення про намір здійснити коригування діючих тарифів на прийняття, видалення та захоронення побутових, виробничих та промислових відходів

Виробничий кооператив «ЕКОЛОГІЯ» бере участь у здійснені операцій поводження з  відходам, а саме видалення та захоронення включаючи витрати з операційної діяльності та фінансові витрати, пов’язані з основною діяльністю, із застосуванням нормативного методу на підставі державних і галузевих нормативів, а також з урахуванням економічно обґрунтованих планових витрат за попередній рік, прогнозу індексів цін підприємства та підставі планових кошторисів. 

16:25 14.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь