A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Щодо поновлення роботи реєстру територіальної громади.

ЦНАП Шабівської сільської ради повідомляє про відновлення роботи реєстру територіальної громади (декларування (реєстрації) місця перебування чи місця проживання осіб ) . Але є деякі обмеження так, п. 10 ч. 1 ст. 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» передбачають, що військове командування разом із військовими адміністраціями (у разі їх утворення) можуть самостійно або із залученням органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування встановлювати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, заборону або обмеження на вибір місця перебування чи місця проживання осіб на території, на якій діє воєнний стан;

16:32 05.07.2022

ЦНАП Шабівської сільської ради повідомляє!

Під час дії воєнного стану прийматимуть в експлуатацію закінчені будівництвом об'єкти, а також набуватимуть права на виконання підготовчих та будівельних робіт, з урахуванням особливостей, встановлених постановою КМУ "Деякі питання здійснення дозвільних та реєстраційних процедур у будівництві в умовах воєнного стану" від 24.06.2022 р. № 722. Ця постанова передбачає, що послуги з питань дозвільних та реєстраційних процедур у будівництві будуть проводитись з такими особливостями:

15:59 05.07.2022

Шановні аграрії Шабівської територіальної громади!

У зв’язку  з військовою агресією російської федерації, аграрний ринок зазнав значної шкоди. Агресор часто руйнує аграрну інфраструктуру, викрадає чи руйнує техніку, викрадає зерно, вбиває працівників та усіляко наносить втрати і збитки аграрному сектору.

16:47 04.07.2022

В ОДЕСІ ТА ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАБОРОНЕНО ВИКОРИСТАННЯ І ПРОДАЖ ФЕЄРВЕРКІВ ТА РУХ ГУЧНОГО ТРАНСПОРТУ

Розпорядженням Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з 30 червня 2022 року забороняється, на території Одеси та Одеської області, використання і продаж піротехнічних засобів, у тому числі феєрверків, салютів і петард, незалежно від класу.

14:46 30.06.2022

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Конституція України утверджує головні цінності нашого народу – ЖИТТЯ людини, її здоров’я, честь та гідність, вона надає кожному громадянину свободу слова та віросповідання. Тому обов’язок кожного з нас – щиро поважати наш головний закон, а також вміло і відповідально користуватися своїми правами, не порушуючи прав інших.

10:17 28.06.2022

Шановні жителі Шабівської територіальної громади!

На виконання розпорядження Одеської обласної державної адміністрації від 14.06.2022 року № 334/А-2022 «Про вжиття заходів щодо заборони відвідування пляжних зон у межах прибережної смуги Чорного моря», Шабівською сільською радою видано розпорядження від 22.06.2022 року № 73/ОС-2022, яким ЗАБОРОНЕНО  перебування осіб на пляжних зонах та у межах  прибережної берегозахисної смуги Чорного моря, Будацького та Дністровського лиманів в межах Шабівської територіальної громади та визначено заходи щодо забезпечення такої заборони.

21:24 23.06.2022

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА НЕЗАКОННУ ВИРУБКУ ДЕРЕВ

Шабівська сільська рада наголошує на ЗАБОРОНІ незаконної вирубки дерев та попереджає про тяжкі наслідки в результаті таких дій, як для навколишнього природного середовища, так і для осіб, які вирубують дерева.

17:16 20.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь