A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Планове відключення електропостачання

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Шабівська сільська територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:  

16:17 08.12.2022

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди ТОВ «ПТК ШАБО»

Основний вид діяльності ТОВ «ПТК ШАБО» - виробництво виноградних вин. Розташоване за адресами у с. Шабо Білгород-Дністровського р-ну Одеської обл.: Виробництво тихих вин, міцних напоїв і коньячного спирту - вул. Швейцарська, 10,10А. Механічна майстерня –вул. Троїцька,1. Гараж - вул. Пушкіна, 9. Столярний цех – вул. Троїцька, 2А. Для оцінки ступеню впливу викидів забруднюючих речовин в атмосферу, а також отримання дозволу на викиди, проведена інвентаризація стаціонарних джерел, на підставі результатів якої розроблені документи, що обґрунтовують обсяги викидів. При роботі підприємства основними джерелом впливу на атмосферне повітря  є резервуари для бродіння виноматеріалів, спиртосховище, лінії розливу, холодильні системи, котлоагрегати та дизельгенератори. Об’єм викидів забруднюючих речовин складає близько 33 т/рік (без врахування діоксиду вуглецю). Основні забруднюючі речовини – тверді речовини, сполуки вуглецю, сірки та азоту, спирт етиловий. Ступінь впливу об’єкту на атмосферне повітря незначний. Об’єкт відповідає нормам і вимогам законодавства України, є екологічно безпечним і не завдає  негативного впливу на навколишнє середовище.

10:11 28.11.2022

Повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків населених пунктів Шабівської сільської територіальної громади

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків населених пунктів  Шабівської сільської територіальної громади

11:18 21.10.2022

До уваги споживачів та операторів ринку, що здійснюють обіг харчових продуктів: повідомлення RASFF стосовно спалаху харчового походження!

Надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення про харчові продукти і корми (Rapid Alert System for Food and Feed, RASFF) № 2022.4497-fup 19, стосовно спалаху харчового походження, що спричинений Listeria monocytogenes (ST155) та виявлений в сирі «Asiago Pressato» і сосисках з м’яса птиці «Wurstel», що експортувалися з Італії (виробники: Latteria sociale di bolzano vicentino; Agricola Tre valli Soc.Coop.A.R.L., Italy) до України (отримувач: ПП «КЛЄР» просп. Повітрофлотський, 66, м. Київ, 03151).

12:12 30.09.2022

До уваги роботодавців!

Відповідно до п. 4 ч. 3 ст. 50 Закону України «Про зайнятість населення» (далі — Закон) роботодавці зобов’язані своєчасно та в повному обсязі подавати територіальним органам центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в сфері зайнятості населення та трудової міграції, інформацію про попит на робочу силу (вакансії) незалежно від місцезнаходження.

12:10 30.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь