A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Показ стрічки «Нескорений Херсон» кіноклубу мережі DOCU/CLUB

Патріотизм – це гідність, любов до духовних, культурних і матеріальних цінностей своєї Батьківщини, бажання збереження її характерних особливостей, її культурного надбання та захист інтересів своєї громади, народу в цілому. А коли твою гідність принижують, нападають на твою державу, зневажають твою мову і культуру – то тоді патріотизм і прокидається. Як це сталося зараз.

19:29 18.10.2023

«Вибір майбутньої професії»

«Шукаю роботу!», «Потрібна робота!», «Де її знайти?» , «Як визначитись з професійною діяльністю» - ці та інші питання турбують кожного з нас на певних життєвих етапах в незалежності від статті, віку, рівня освіти тощо. З одного боку, ринок праці ніби й насичений людьми, які шукають вакансії, з іншого – роботодавці відчувають дефіцит досвідчених професіоналів, котрі мають відповідні риси, якості, уміння, спеціалізацію.

16:43 13.10.2023

Екскурсія до Білгород-Дністровського краєзнавчого музею

Національно-патріотичне виховання є важливою складовою роботи із неповнолітніми уб'єктами пробації, яке покликане формувати любов до Батьківщини, прагнення працювати на користь рідної Держави. Особливого значення національно-патріотичне виховання набуло в умовах війни, коли постало гостре питання захисту України.

12:51 09.10.2023

Участь у тренінгу для психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю дітей через систему безоплатної вторинної правової допомоги

Психолог Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробаціі» в Одеській області, Олена Чумак взяла участь у триденному тренінгу для психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю дітей через систему безоплатної вторинної правової допомоги.

14:15 28.09.2023

Тренінг на тему: «Залежність»

  26 вересня 2023 року заступником начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеської області Альоною Боболєвою спільно з лікарем психіатром КНП «Білгород-Дністровська центральна районна лікарня» Білгород-Дністровської районної ради» Антоніною Качалка був проведений тренінг з елементами фокусованого інтерв’ю на тему: «Залежність»  для осіб міра покарання, яких непов’язана з позбавленням волі. Метою заходу було ознайомити учасників з етапами формування залежностей та варіантами їх подолання.

16:12 27.09.2023

Тренінг «Попередження проявів насильства»

Насильство є таким же стародавнім, як і саме людство. Із розвитком цивілізації його прояви не лише не зменшилися, а й набули катастрофічних розмірів. На сьогодні, коли кривдження спостерігається всюди, ми не можемо з цим просто змиритися.

08:47 22.09.2023

Виховний захід до Дня Незалежності України

24 серпня 2023 року в публічній бібліотеці Білгород-Дністровської міської територіальної громади для підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу пробації був проведений виховний захід знагоди відзначення  Дня Державного Прапора та Незалежності України.

13:59 25.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь