Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

«Формування здоров’язбережувальну компетентність»

Під психоактивною речовиною розуміється будь-яка хімічна речовина, здатна при однократному прийомі змінювати настрій, фізичний стан, самовідчуття й сприйняття навколишнього, поводження або інші, бажані з погляду споживача, психофізичні ефекти, а при систематичному прийомі - психічну й фізичну залежність.

13:29 13.03.2023

Захід до дня народження Тараса Шевченка

        9 березня 2023 року працівниками Публічної бібліотеки Білгород-Дністровської міської територіальної громади для підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області проведена літературна година «Вічний, як народ», яка була присвячена річниці від дня народження великого українського пророка, поета, художника Тараса Шевченка.

19:51 11.03.2023

Профінформаційний семінар для суб’єктів пробації

2 березня  2023 року кар’єрним радником відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Оксаною Долготер  для осіб, що перебувають на обліку в Білгород-Дністровському районному відділі Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведено черговий профінформаційний семінар на тему  «Легальна зайнятість».

09:34 03.03.2023

«Психоактивні речовини і здоров’я»

16 лютого 2023 року в Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеські області  проведено семінар на тему: «Психоактивні речовини і здоров’я» для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі. Захід проводився провідним інспектором уповноваженого органу з питань пробації Тетяною Товстигою спільно з лікарем – психіатром КНП «Білгород-Дністровська центральна районна лікарня» Білгород-Дністровської районної ради» Антоніною Качалкою.

12:19 22.02.2023

Незвичний вирок суду

На шляху до Європейського співтовариства Україна активно впроваджує нові правові інституції. У 2015 році з’явилося поняття пробації як альтернативи тюремному ув’язненню. Адже вважається, що правопорушникам важко стати на шлях виправлення у місцях позбавлення чи обмеження волі. 

11:20 01.02.2023

Виховний захід до Дня Соборності України

19 січня 2023 року працівниками  Білгород-Дністровської міської бібліотеки ім. Горького для під облікових осіб Білгород-Дністровського районного відділу   пробації була проведена виховна година до Дня Соборності України.

10:30 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь