A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

27 січня Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Однією з найбільших трагедій в історії Києва, України та всього світу є трагедія Голокосту ІІ світової війни 1939-1945рр.  Ця безжальна подія не залишила жодного містечка, села в Україні де б не знищували евреїв. В кожних районних центрах України був свій Бабин Яр, де окупанти принижували, розстрілювати, знищували величезну кількість людей, забувши про священне і невід'ємне право кожної людини – право на ЖИТТЯ.

13:00 26.01.2024

Виховний захід до Дня вшанування пам’яті героїв Крут

29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут – українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. Битва під Крутами стала для українського народу символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.  

13:53 24.01.2024

«Моя суверена Україна»

  Національно-патріотичне виховання молодого покоління формує свідомого громадянина – патріота Української держави, активного провідника національної ідеї, представника української національної еліти через набуття молодим поколінням національної свідомості, активної громадянської позиції, високих моральних якостей, прищеплення поваги до прав людини і громадянина України, Конституції, державної символіки, виховання бережливого ставлення до національного багатства країни, мови, культури та традицій.

09:20 19.01.2024

Різдвяні свята крокують Україною

     Український народ має свої звичаї і традиції, що сформувались впродовж століть і освячені віками. Серед них - зимові, різдвяні - одні з найулюбленіших і найбажаніших для дітей і дорослих. Це добрі і світлі свята. Це час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і чудеса. Новорічні свята завжди символізують втілення дитячих мрій та віру у диво. У Новий рік та на Різдво Христове усі діти чекають на подарунки.

09:35 26.12.2023

Реалізація пілотного проєкту залучення психологів до кримінальних проваджень за участі малолітніх

    Реалізація пілотного проєкту залучення психологів до кримінальних проваджень за участі малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги триває вже більше двох місяців, тож, є можливість оцінити перші результати.

14:47 22.12.2023

Правопорушення та їх наслідки

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, сприяння в усвідомленні важливості дотримання своїх прав та обов’язків, підвищення рівня культури поведінки, вчасного спрямування неповнолітніх на правильний шлях а також важливість вчасного реагування на дрібні правопорушення неповнолітніх, які вони допускають в своїй життєдіяльності та не допустити в подальшому розвитку неправомірної поведінки.

11:44 15.12.2023

Червона стрічка як символ розуміння

1 грудня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема.

13:47 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь