Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Семінар щодо запобігання торгівлі людьми

Багато українських громадян одержують пропозиції працювати або навчатися за кордоном. На жаль, не завжди такі пропозиції закінчуються на користь заробітчан.

15:49 06.12.2022

Семінар «Споживчі кредити»

20.09.2022 року  провідним інспектором відділу пробації Тетяною Товстигою та волонтером уповноваженого органу з питань пробації Оленою Боян був проведений семінар на тему: «Споживчі кредити» для засуджених міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі. Мета заходу - ознайомити учасників  семінару з правовими аспектами оформлення кредитів.

17:11 21.09.2022

«Калейдоскоп здоров’я»

В Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області стартував цикл проведення групових заходів присвячений тижню здоров’я і боротьби зі шкідливими звичками. Адже, дуже часто люди одержують неповну інформацію або не до кінця розуміють її. Що ж таке здоровий спосіб життя? Що таке шкідливі звички і як із ними боротися. Ми спробуємо на протязі тижня розібратися в цих питаннях.

08:16 05.08.2022

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОСТІ УКРАЇНИ .

Сьогодні, 28 липня, на урочистому заході, з Дня Української Державності, керівництво Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації, працівники райдержадміністрації, представники трудових колективів міста і району, військових, правоохоронних та рятувальних підрозділів, перед будівлею мерії, був  урочисто піднятий Прапор України. 

16:59 28.07.2022

«Хрещення Київської Русі – перша сходинка до державності»

28 липня вся Україна вперше відзначає День Української  Державності, встановлений Указом Президента України 24 серпня 2021 року, з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, саме на вшанування видатного Київського князя  Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі.

16:55 28.07.2022

Волонтерський менеджмент

З моменту повномасштабного вторгнення на територію суверенної України питання волонтерства набуло своєї найбільшої  актуальності за останні часи. Із самого початку активізувався волонтерський дух, що охопив не тільки Україну, але й увесь світ.

08:56 25.07.2022

Міцна родина – запорука успіху

Призначення та першочергові функції держави полягають, насамперед, у забезпеченні національної безпеки та процвітання суспільства. Збереження та захист традиційних сімейних цінностей - невід'ємна складова та передумова соціального процвітання.

14:35 07.07.2022

Лекція з основи здоров’я

Щороку дедалі більше свідомої молоді обирає здоровий спосіб життя, спрямовує зусилля на збереження і зміцнення свого здоров’я. Адже здоров’я є тим чарівним ключем, який відчиняє двері до можливостей: прагнути і досягати, омріювати і здійснювати, розвивати себе.

14:36 30.06.2022

Конституція – Основний закон України.

Кожна держава має свою Конституцію і вважає її найціннішим документом. Конституція — це гордість країни, а  день її прийняття вважається великим святом.

14:31 30.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь