A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Неформальне навчання за професією «перукар»

Професія «перукаря» одночасно цікава та дуже творча. Якщо ви запланували опанувати її, та вже маєте певні професійні компетенції, головний секрет – неформальне навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти  ДСЗ. У вас все обов’язково вийде. Потрібно лише запастися терпінням, завзяттям та бажанням.  

09:43 20.10.2023

КОМПЕНСАЦІЯ РОБОТОДАВЦЯМ фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю (І та ІІ групи)

Нещодавно Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.

15:15 05.10.2023

Тренінгове заняття - «Мистецтво самореалізації»

2 жовтня весь світ відзначає  Міжнародний день ненасилля, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 15 червня 2007 року. Дата вибрана не випадково, адже 2 жовтня народився Махатма Ганді: лідер руху за незалежність Індії та засновник філософії не насилля. Відповідно до резолюції ООН, Міжнародний день служить додатковим приводом для того, щоб "пропагувати ненасильство, в тому числі шляхом освітньої і суспільно-роз'яснювальної роботи". У документі підтверджується "універсальна значущість принципу ненасильства", а також бажання "затвердити культуру світу, терпимості, розуміння і ненасильства".

09:17 04.10.2023

Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки кризових ситуаціях для студентської молоді

Ментальне здоров’я – це непомітний, але водночас головний двигун людини, що дозволяє не лише повноцінно жити, а й ефективно функціонувати у суспільстві. Коли ти вчишся правильно реагувати на різні подразники навколишнього середовища, ти ніби загартовуєш свій організм. І не важливо в якому віці ти це робиш.

15:35 03.10.2023

Безкоштовне навчання для жінок ВПО

ГО «НОВІ УКРАЇНСЬКІ НАРАТИВИ» реалізує проєкт, впроваджений за технічної підтримки ООН Жінки та за фінансуванням Жіночого фонду миру та гуманітарної підтримки ООН (WPHF), з професійної інтеграції переміщених через війну жінок, для їхнього соціально-економічного відновлення та участі у соціальному житті місцевої громади.

14:39 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь