A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Професійне навчання - гарантоване працевлаштування

У грудні минулого року Руслан звернувся до Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості з метою пошуку роботи. У юнака не було професійної освіти, тому кар’єрний радник, в першу чергу, ознайомила його з можливістю навчання на базі Одеського центру професійно-технічної освіти. Серед запропонованих варіантів Руслана зацікавила професія «електрогазозварник». Адже ймовірність працевлаштування за цією професією досить висока, потреба у робітниках цієї галузі постійна і має тенденцію до зростання. З 14 грудня по 5 травня відбувався такий важливий у його житті етап –професійне навчання. Руслана вразили кваліфіковані педагоги та матеріально-технічна база навчального закладу. Під час проходження виробничої практики в м. Одеса, він вдало себе зарекомендував та показав високі професійні якості, отримані в результаті навчання. Роботодавець після завершення практики запропонував йому посаду за здобутою професією. Проте хлопець обрав робоче місце в рідному населеному пункті, де також є потреба у кваліфікованих «електрогазозварниках». З 15 травня 2023 року Руслан приступив до роботи, в подальшому він планує повторно звернутися до служби зайнятості, вже з метою підвищення кваліфікації за цією професією. Цей життєвий приклад свідчить, що послуга професійне навчання – це прекрасна можливість стати затребуваним фахівцем на ринку праці.

14:51 19.05.2023

Кожен має право знати свої права

В умовах бурхливого розвитку суспільства людині доводиться весь час змінюватися, адаптуватися до нових умов праці. І такі навички, як «Soft skills» цікавлять майбутніх роботодавців на рівні професійних компетенцій потенційного працівника. Саме тому так важливо постійно розвиватись та вдосконалювати себе і свої навички.

09:55 01.05.2023

Тренінг: співбесіда з роботодавцем

Для досягнення успіху потрібно працювати, не покладаючи рук. Але з чого почати коли в тебе відсутній  досвід роботи? Коли берешся складати резюме, а в розділі «Досвід роботи» не знаєш, що написати, коли спілкуєшся з роботодавцем  і не знаєш, що йому запропонувати, щоб стати частиною його підприємства або компанії. Студенти вважають це проблемою під час пошуку роботи, проте не кожен розуміє, що це задача, яку потрібно вирішити.

09:50 01.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь