A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Ваучер на навчання за напрямом «Психологія»

У жовтні 2023 року до фахівців Білгород-Дністровської філії Одеського ОЦЗ надійшла онлайн-заявка щодо можливості отримання ваучера на навчання, саме так відбулося знайомство з  пані Оксаною.

08:34 10.11.2023

Робочі зустрічі в ОТГ

Днями були проведені чергові виїзні заходи в.о. директора Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Ніни Принц, начальника відділу рекрутингу, взаємодії з роботодавцями Альони Васильченко, заступника директора філії Наталії Кавалєрової та начальника відділу кар’єрного консультування Анастасії Земляної-Украінчук в Мологівську та Сергіївську об’єднані територіальні громади.

14:25 01.11.2023

Підтримка ментального здоров’я

Не можна від усього втекти, завмерти в часі, викреслити все зі свого життя. Важливо вміти долати все «тут і тепер». Щобільше ми піклуємося про наше психічне здоров’я, то легше нам жити в цьому швидкозмінномусвіті..

14:23 01.11.2023

Взаємопідтримка

Взаємодопомога є нашим шляхом до стійкості як окремих особистостей, так і спільноти загалом. Інформаційна кампанія «Вистояти легше разом» створена у рамках проєкту «Шлях Стійкості» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

08:58 31.10.2023

Відчуження

Щоб зменшити стигматизацію теми психологічного здоров'я й наголосити на доступності підтримки, кампанія «Вистояти легше разом» вголос говорить про емоції людей, зокрема ветеранів, під час війни. Ми чуємо й тих, хто переживає відчуження чи втрату, й тих, хто має сили слухати і бути поряд.

08:53 31.10.2023

Втрата

Важливий кожен голос і кожен досвід. «Треба підтримка – скажи», – радить кампанія. Можна заговорити з близькими чи побратимами, а можна звернутися на безкоштовну гарячу лінію психологічної підтримки МОМ. Підтримку знайде той, хто готовий її отримати й про неї попросити.

08:53 31.10.2023

Вистояти легше разом. Нова кампанія про важливість підтримки ветеранів, їхніх родин, рідних й близьких загиблих

Бути уважнішими одне до одного й до власних емоцій закликає нова кампанія Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Міністерства у справах ветеранів та агенції plusone social impact. Серія емоційних роликів покликана надихнути українців підтримувати одне одного, а також звертатися за психологічною підтримкою спеціалістів.                                    

08:46 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь