Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Як поводитись на блокпостах: інструкція від МВС

В умовах воєнного стану в Україні вводиться особливий безпековий режим. В країні діє комендантська година та встановлені блокпости. Щоб уникнути непорозумінь під час проходження процедур контролю слід дотримуватися кількох нескладних правил. Їх оприлюднили в МВС, при проходженні блокпосту громадянам рекомендують:

09:19 02.03.2022

УВАГА!!!

У зв’язку з веденням воєнного стану на території України, об’єкти військової інфраструктури переведені в повну бойову готовність! У зв’язку з цим повідомляємо про  ПОВНУ ЗАБОРОНУ наближення до території військових об’єктів а також важливих інфраструктурних об’єктів! В противному випадку, при не дотриманні правил безпеки і заборони, військові будуть ВИМУШЕНІ відкривати вогонь на ураження!

18:50 01.03.2022

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ! ЧЕРГОВІ з 01.03.2022 на 02.03.2022

Кожного дня, ЦІЛОДОБОВО, в приміщенні сільської ради чергують представники Шабівської сільської ради. У разі виникнення складної небезпечної ситуації кожен мешканець має змогу зателефонувати по номеру чергової горячої лінії  чи звернутися до сільської ради за допомогою та отримати необхідну допомогу. 

16:50 01.03.2022

До уваги мешканців громади!

У зв'язку з веденням військового стану, з метою продовження надання послуг Центром надання адміністративних послуг Шабівської сільської ради, прийом та видача документів буде проводитсь з 09.00 год. до 11.00 год. 

19:12 28.02.2022

Повідомлення про відключення електроенергії

АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» повідомляє, що у зв`язку з необхідністю проведення технічних робіт щодо підвищення надійності електромережі, 2 березня будуть проводитись відключення електропостачання (можливі доповнення)

10:00 25.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь