A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Зустріч з ТЦК

Дата: 16.02.2024 15:27
Кількість переглядів: 47

Фото без описуКожного дня в країні стає все більше учасників бойових дій. Тому на сьогодні служба зайнятості має різні програми, для того, щоб підтримати та допомогти тим героям, які захищають нашу країну. 

14.02.2023 року  в.о. директора Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталією Кавалєровою  була проведена зустріч з представником Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Наталія Кавалєрова розповіла про широкий спектр послуг Державної служби зайнятості для воїнів, які повернулися з фронту. Насамперед – це сприяння у працевлаштуванні. Також для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці учасники бойових дій можуть отримати ваучери на навчання у розмірі до 30280 гривень та здобути нові знання і навички в одному із закладів вищої, фахової передвищої та професійної освіти.

В.о. директора поінформувала, що з  вересня 2023 року набула чинності постанова Кабміну відповідно до якої, незважаючи на те чи має статус безробітного чи ні, учасник бойових дій безкоштовно може навчатися у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Одним із напрямків розвитку є урядова програма "Грант для ветеранів", завдяки якій учасники бойових дій та другі з подружжя, люди з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати на створення або розвиток власної справи до 1 млн. грн. Отримане фінансування надасть змогу почати власну справу або розширити бізнес всім, хто має бізнесплан, необхідні навички та бажання.

Також учасники бойових дій мають можливість отримати індивідуальні консультаційні, інформаційні та профорієнтаційні послуги, що сприятимуть прискоренню їхнього працевлаштування.

Сторонами було досягнуто домовленості про сумісну співпрацю, яка направлена на підтримку учасників бойових дій та інформування про послуги служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь