A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Безпека дітей понад усе!

Безпека дітей понад усе!

Комісією районної військової адміністрації здійснено перевірку укриття по нашій громаді. За підтримки голови Павла Павленко та депутатського корпусу зроблено все можливе задля облаштування укриття та створення відповідних умов безпеки.

23:16 07.09.2022

Повитиця польова (Cuscuta campestris Junck.)

Повитиця польова (Cuscuta campestris Junck.)

Повитиця польова (Cuscuta campestris Junck.) – це розповсюджений карантинний бур’ян, який обмежено поширений на території України, та зокрема в Одеській області. Даний вид бур’яну знижує урожайність й погіршує якість рослинної продукції. На повитиці розвивається багато шкідників. Крім того вона може переносити збудники ряду вірусних захворювань. Особливо страждають польові культури такі, як: конюшина, люцерна, цукрові буряки, картопля, льон, тютюн та інші овочеві культури. Крім культурних рослин паразитує на багатьох видах дикорослих рослин та бур'янах.

11:00 06.09.2022

Вітання від сільського голови Шабівської громади Павла Павленко з нагоди 1 Вересня

Вітання від сільського голови Шабівської громади Павла Павленко з нагоди 1 Вересня

Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки! Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні, 1 вересня, сердечно вітаю вас із початком нового навчального року!

18:07 01.09.2022

Підготовка до нового навчального року

Підготовка до нового навчального року

29 серпня відбулась нарада з директорами закладів загальної середньої освіти та завідувачами філій Шабівської громади. Розглянуто ряд важливих питань щодо початку навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні.

23:45 30.08.2022

День пам'яті захисників України

День пам'яті захисників України

Сьогодні, в цей скорботний день, ми схиляємо голови в пам'ять за загиблими героями. Наші відважні українські воїни для всього світу стали символом гідності. Кожен з них вчинив подвиг, ставши на захист рідної батьківщини, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, нескорену та незламну Україну.

10:23 30.08.2022

Шановні мешканці Шабівської громади!

Шановні мешканці Шабівської громади!

Сьогодні наша країна відзначає День Державного Прапора. В усіх містах і селах піднімаються та майорять національні знамена як славна данина поваги символу нашої держави.

23:26 23.08.2022

ВИБІР ЯКІСНОГО САДЖАНЦЯ

ВИБІР ЯКІСНОГО САДЖАНЦЯ

Традиційно споживачі звертаються за посадковим матеріалом до реалізаторів на ринках чи інших місцях його продажу. Досвідчені – до розсадників, в яких вирощуються сертифіковані безвірусні підщепи і дерева.  Перед купівлею слід перевірити, чи виробник садивного матеріалу включений до Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва. Таким чином, можна відслідкувати інформацію про сорти, які суб’єкт має право розмножувати, та інші дані.

10:24 22.08.2022

Зустріч з орендарями комунального майна

Зустріч з орендарями комунального майна

18.08.2022 року під головуванням сільського голови Павла ПАВЛЕНКА відбулася нарада з орендарями, які орендують приміщення у будівлі торгівельного центру за адресою вулиця Центральна, 65А в селі Шабо.

22:07 19.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь