A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Перевірка підоблікових за місцем проживання

Дата: 22.11.2019 12:15
Кількість переглядів: 516

Одним із способів здійснення нагляду за засудженими особами, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі є перевірка їх за  місцем проживання. Такий спосіб допомагає працівникам пробації більш детально визначити проблеми та потреби засуджених. Підчас відвідування є можливість поспілкуватись з їх близькими та знайомими засуджених, що у свою чергу допомагає встановити їх соціальне оточення.

20 листопада 2019 року, з метою здійснення такої перевірки та отримання більш детальної інформації про суб’єктів пробації, старшим інспектором Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області Альоною Бобилєвою та фахівцем відділу Тетяною Тараненко відвідано під облікових за місцем їх проживання.

Під час відвідування вивчено умови проживання засуджених, наявність скарг з боку сусідів та родичів, обговорено питання щодо поведінки засуджених в громадських місцях, нагадано про обов’язки покладені судом, умови та порядок відбування покарання, проведено профілактичні бесіди щодо недопущення повторного вчинення правопорушень.

Спілкуючись із підобліковими в домашніх умовах працівник пробації відкриває для себе особистість засудженої особи з нової сторони, клієнт пробації ставиться більш довірливо до працівника пробації, легко йде на контакт, що, безперечно, впливає на результативність профілактичної роботи.

 

Тетяна Тараненко,

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії

Центру пробації в Одеській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь