A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Шановні роботодавці!

Доводимо до Вашого відома, що з 08 січня 2019 року набрали чинності зміни до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2015 року № 271).

14:54 24.12.2019

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В БІЛГОРОДІ-ДНІСТРОВСЬКОМУ

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, і без перебільшення можна сказати, що для старшокласників – це завжди проблема номер один. Саме тому професійна орієнтація учнівської молоді є одним з головних напрямків служби зайнятості. В рамках проведення Всеобласного тижня профорієнтації «Моє майбутнє в моїй громаді» Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості проведений профорієнтаційний, яскравий масовий захід «Ярмарок професій». Відкрила захід директор Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Ніна Принц і побажала майбутнім випускникам не помилитися з вибором професії, знайти своє покликання, отримати достойну професію та стати справжніми професіоналами своєї справи: «Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, життя – багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання успішним».

10:32 03.10.2019

Ярмарок вакансій «ПЕРСПЕКТИВА» у Білгороді - Дністровському

       Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості долучився до загальнообласного Ярмарку вакансій, ініційованого Одеським обласним центром зайнятості та організував 25.09.2019 року спілкування населення з 18 роботодавцями, які запропонували понад 120  вільних робочих місць та вакантних посад.

13:17 30.09.2019

Громадські та інші роботи тимчасового характеру – один із напрямків співпраці роботодавця і служби зайнятості

Для роботодавців громадські та інші роботи тимчасового характеру – це реальна можливість швидко задовольнити оперативні потреби у кадрах та виконати певні види робіт; оцінити професійні здібності та особистісні якості тимчасових працівників і врахувати це при підборі кандидатів на постійну роботу.  

13:14 30.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь