A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Небезпечні види шкідників запасів, заходи боротьби з ними.

Небезпечні види шкідників запасів, заходи боротьби з ними.

Найпоширеніші та найнебезпечніші шкідники зерна та зернової продукції в Україні це комірний і рисовий довгоносики, великий і малий хрущаки, гороховий і квасолевий зерноїди, зерновий точильщик, рудий коротковусий і суринамський борошноїди, зернова міль, млинова та південна комірна вогнівки, борошняний кліщ, хатня миша, сірий та чорний пацюки, комірні комахи.

15:02 18.01.2022

Мобільний кейс ЦНАП

Мобільний кейс ЦНАП

Шабівська сільська рада дбає про вразливі групи громадян, що проживають на території нашої громади! Наприкінці 2020 року Шабівська сільська рада за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP запровадила у роботу Центру надання адміністративних послуг Шабівської сільської ради спеціальне обладнання – «Мобільний кейс ЦНАП», завдяки якому протягом 2021 року було надано 55 адміністративних послуг та здійснено 45 виїздів до тих жителів нашої громади, які не можуть відвідати ЦНАП самостійно.

14:57 18.01.2022

Час подавати план – схеми розташування посівів перехреснозапильних культур

Час подавати план – схеми розташування посівів перехреснозапильних культур

Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництва управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області (далі – Відділ) інформує, що для отримання якісного насіння при вирощуванні перехреснозапильних сільськогосподарських культур (жито, тритикале, гречка, кукурудза, сорго зернове, соняшник, ріпак, гірчиця, редька олійна, суріпиця, тощо) необхідно дотримуватись норм граничної просторової ізоляції від інших видів, сортів та гібридів цих сільськогосподарських культур.

12:51 17.01.2022

Сімейні форми влаштування дітей

Сімейні форми влаштування дітей

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. «З родини йде життя людини», – говорить народна мудрість. Тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра.

09:51 14.01.2022

КЛЮЧОВІ ЗАВДАННЯ УРЯДУ НА 2022 РІК

КЛЮЧОВІ ЗАВДАННЯ УРЯДУ НА 2022 РІК

В цьому році Уряд ставить собі за мету завершити пандемію в тому вигляді, в якому вона існує вже 2 роки. Для цього Уряд забезпечив достатню кількість вакцин не тільки для громадян 12+, але і бустерні дози для більшого захисту  на весь 2022 рік. Станом на сьогодні в Україні вже вакциновано майже 50% дорослого населення. І робота в напрямку захисту життя та здоров’я українців лишається пріоритетною.

08:17 14.01.2022

Увага! Сказ!

Увага! Сказ!

Сказ – особливо небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини. Відноситься до інфекційних природно-вогнищевих захворювань вірусної етіології, з ранковим механізмом передачі інфекції, ураженням центральної нервової системи. Не існує території, яка вільна від сказу взагалі.  В Україні дане захворювання реєструється в усіх областях і природно-географічних зонах.

14:39 04.01.2022

Що робити з саджанцями ялинки?

Що робити з саджанцями ялинки?

Напередодні Нового року завжди постає питання: яку хвойну красуню обрати на свято? Якщо ви прибічник натуральної хвої і бережете природу, то ялинка в горщику – це ваш правильний вибір. Але що  з нею робити потім, після свят? Нічого складного не має.

11:54 21.12.2021

Дотримання правил особистої гігієни!

Дотримання правил особистої гігієни!

Особиста гігієна — це зведення правил, які допомагають підтримувати здоров’я, а також оберігають людину від хвороб. Розділ науки гігієни, званої особистою гігієною, це правила про те, як поводитися зі своєю шкірою, зубами, та іншими  предметами, які оточують нас у побуті.

10:17 21.12.2021

РОЗПОЧАЛИСЯ РОБОТИ З ВЛАШТУВАННЯ СИСТЕМИ ЗВАЖУВАННЯ-В-РУСІ WIM НА ДОРОЗІ Н-33, БІЛЯ СЕЛИЩА ПРИБРЕЖНЕ У БІЛГОРОД - ДНІСТРОВСЬКОМУ РАЙОНІ

РОЗПОЧАЛИСЯ РОБОТИ З ВЛАШТУВАННЯ СИСТЕМИ ЗВАЖУВАННЯ-В-РУСІ WIM НА ДОРОЗІ Н-33, БІЛЯ СЕЛИЩА ПРИБРЕЖНЕ У БІЛГОРОД - ДНІСТРОВСЬКОМУ РАЙОНІ

Для майбутнього майданчика системи WIM влаштовують нове дорожнє покриття на ділянці дороги Н-33 Одеса – Білгород – Дністровський – Монаші, км 64. Монолітний фундамент, який є основою для металевої портальної рами вже влаштовано.

11:05 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь