A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови

Сьогодні відзначається Міжнародний день рідної мови - свято, засноване ЮНЕСКО в 1999 році. Головна мета цього дня - підтримати самобутність та важливість кожної мови та її важливість для народу. Недарма кажуть, що після відмови від рідної мови нація вмирає, адже мова містить історію та культуру держави.                  Мовне питання досі є дуже актуальним в Україні та викликає безліч суперечок.  26 жовтня 1999 на Генеральної конференції ЮНЕСКО було оголошено про підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності. Для цього було засноване міжнародне свято, що відзначається 21 лютого. 

08:39 21.02.2022

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні". Цього дня вшановуємо пам'ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), інші загинули пізніше - у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

09:40 18.02.2022

ДЕНЬ ЄДНОСТІ

ДЕНЬ ЄДНОСТІ

Сьогодні 16 лютого на виконання Указу Президента України від 14.02.2022 #53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» в Шабівській громаді були  проведенні патріотичні заходи з використанням національної символіки. В  селах громади лунав ГІМН УКРАЇНИ. Також усі бажаючи мали змогу доєднатись до    автопробігу з державними прапорами. #UAразом #єднаймося

16:25 16.02.2022

Співпраця між громадами

Співпраця між громадами

20 січня 2022 року з метою покращення взаємодії між територіальними громадами Шабівської та Старокозацької сільських рад був підписаний меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг, відповідно до якого будуть здійснювати співробітництво та координацію своєї діяльності в частині, яка стосується організації надання сторонам послуг з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

12:31 20.01.2022

Культура без бар’єрів

Культура без бар’єрів

Відвідати музей, концерт, кінотеатр, прочитати книжку – думаю, очевидно, що ці нематеріальні цінності мають бути доступними для всіх українців. Незалежно від того, скільки їм років і в якому вони фізичному стані, мають маленьку дитину у візочку чи проблеми із зором або слухом.

14:06 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь