A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

З 26 БЕРЕЗНЯ по 20 ТРАВНЯ ДВОМІСЯЧНИК  З НАВЕДЕННЯ САНІТАРНОГО ПОРЯДКУ ТА БЛАГОУСТРОЮ

З 26 БЕРЕЗНЯ по 20 ТРАВНЯ ДВОМІСЯЧНИК З НАВЕДЕННЯ САНІТАРНОГО ПОРЯДКУ ТА БЛАГОУСТРОЮ

          О Г О Л О Ш Е Н О двомісячник з наведення належного санітарного порядку та благоустрою населених пунктів Шабівської сільської ради  з 26 березня по 20 травня 2018 !                 Відповідно до рішення виконавчого комітету Шабівської сільської ради від 22.03.2018 року № 39/2018 на території громади будуть проводитись заходи двомісячника з наведення санітарного порядку та благоустрою населених пунктів Шабівської сільської ради.      

12:41 26.03.2018

ПРО ПОЧАТОК ПЕРЕВІРКИ, ПЕРЕДБАЧЕНУ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «ПРО ОЧИЩЕННЯ ВЛАДИ», СТОСОВНО ЛЯШУК К. П.

ПРО ПОЧАТОК ПЕРЕВІРКИ, ПЕРЕДБАЧЕНУ ЗАКОНОМ УКРАЇНИ «ПРО ОЧИЩЕННЯ ВЛАДИ», СТОСОВНО ЛЯШУК К. П.

Повідомляємо, що у Шабівській сільській раді розпочато перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади», стосовно Ляшук Катерини Петрівни, спеціаліста 1 категорії з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян загального відділу Шабівської сільської ради.

12:09 03.03.2018

Відбудиться чергова сесія сільської ради

Відбудиться чергова сесія сільської ради

   Відповідно до розпорядження сільського голови від 15.02.2018 року № 39-с 27 лютого 2018 року о 10.00 годині в приміщення Центру дозвілля та молоді с. Салгани (вулиця Шабська, 20 б, село Салгани) відбудиться  сьомачергова сесія  Шабівської сільської ради  VІI скликання.

12:13 24.02.2018

У Шабо широко відсвяткували Масляну!

У Шабо широко відсвяткували Масляну!

18.02.2018 р. в Шабо пройшли народні гуляння присвячені одному з найулюбленіших народних свят.          На площі перед БК Шабо (директор А. Винокур) розгорнулися дії, в яких під веселі пісні від мал до велика водили хороводи, брали участь в іграх і конкурсах, змагалися в танцях, перетягуванні канату та інших спортивних змаганнях, пригощалися млинцями і смачним глінтвейном.          Зі словами привітання до селян звернувся голова Шабський ОТГ В. Древаль, який побажав усім щастя, здоров'я, благополуччя і наступаючої доброї і благодатної весни.         У концертній програмі виступили художні колективи БК і с. Шабо: НХК "Спивуче гроно" (кер. Т. Боровська); ВА "Бессарабські джерела" (кер. Р. Моток); ансамбль гітаристів ДМШ "До-мі-солька" (кер. С. Шутова). Сольно заспівали Е. Тихоплав; А. Боровицька; К. Кольцун; В. Кожухару; масляними частушками всіх порадувала М. Дубініна. Все свято народ веселили: провідні скоморохи - К. Кольцун та П. Росинко; Масляна - С. Шутова; Весна - Е. Тихоплав.          Постаралися і шабські майстра - авансцена була святково прикрашена виставкою рукодільних робіт народної майстрині Тамари Бутюгиной, лялькою-символом Масниці і іншими атрибутами.          Активну участь у святі взяли і представники Білгород-Дністровської ГЖО "Червона калина" - Д. Кочагина, Р. Титова і В. Орлова.          Від Шабський ОТГ і БК Шабо висловлюємо особливу подяку всім, хто так чи інакше надав допомогу і фінансову підтримку у проведенні свята: персоналу дитсадків с. Шабо в особі завідувачів О. Гуменюк і Л. Байдан; голові КрАП "Зоря" Н.Лапчику; депутату Шабський ОТГ Н.Федоренко; підприємцю А. Байлук і всім учасникам святкової програми.         А закінчилося свято спалюванням опудала Масляної, як символ проводів зими; поліпшення родючості землі, - адже вірять, що разом із загибеллю масляного опудала з життя йдуть всі печалі і негаразди.

16:54 21.02.2018

Представники Шабівської ОТГ прийняли участь у семінарі об’єднаних територіальних громад

Представники Шабівської ОТГ прийняли участь у семінарі об’єднаних територіальних громад

В Одесі 6 та 7 лютого проведено семінар «Підведення підсумків децентралізації в Одеській області за 2016-2017 роки», який організував Одеський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, спільно з Одеською облдержадміністрацією. У семінарі взяли участь представники об’єднаних територіальних громад, а також обласних органів влади, управлінь та організацій. Від Шабівської об’єднаної громади в семінарі взяли участь сільський голова Древаль В.В., заступник сільського голови Орлов Ю.Ю., керуючий справами виконавчого комітету Черватюк В.В., голова постійної депутатської комісії з гуманітарних питань Тихоплав С.М.

14:43 12.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь