Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась конференція педагогічних працівників

Відбулась конференція педагогічних працівників

29.08.2018 року відбулася Перша серпнева конференція педагогічних працівників. Відкрилася нова ера освітянського життя Шабівської об’єднаної територіальної громади. Управління освіти, культури, молоді та спорту обрало пріоритетним напрямком  розвиток освіти та впровадження концепції Нової української школи.

12:12 03.09.2018

Відбулось засідання  комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації населення та забезпечення виплати заробітної плати на території громади

Відбулось засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації населення та забезпечення виплати заробітної плати на території громади

31.09.2018 року о 10.00 у приміщенні Шабівської сільської ради відбулось засідання  комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації населення та забезпечення виплати заробітної плати на території Шабівської сільської ради під головуванням т.в.о. начальника відділу економіки, рекреаційної діяльності, інвестиційної політики та туризму Коваль Н.В. за участю:   - голови постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Граматика В.С.; - начальника управління фінансів Шабівської сільської ради Яворської О.М., - начальника відділу доходів управління фінансів Шабівської сільської ради Сівідово О.О, - спеціаліста ІІ категорії відділу економіки, рекреаційної діяльності, інвестиційної політики та туризму Ярової Д.В.,  - представника Білгород-Дністровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  в Одеській області Соловенко Наталі Анатоліївни, - представника відділу статистики у м. Білгород-Дністровський Мартиненко Ольги Семенівни. Під час засідання було заслухано суб’єктів підприємницької діяльності щодо дотримання ними рівня мінімальної заробітної плати та правильності укладення трудових договорів з найманими працівниками, вчасності і правильності сплати податків та зборів.  Також були визначені подальші плани роботи даної комісії.

16:19 31.08.2018

ЩОДО ПРИПИНЕННЯ АНАЛОГОВОГО ТЕЛЕВІЗІЙНОГО МОВЛЕННЯ

ЩОДО ПРИПИНЕННЯ АНАЛОГОВОГО ТЕЛЕВІЗІЙНОГО МОВЛЕННЯ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018 року № 509 «Про внесення змін до Плану використання радіочастотного ресурсу України» з 01 вересня 2018 року на території Одеської області припиняється використання аналогової технології телевізійного мовлення. У зв’язку з цим з метою надання консультаційної допомоги населенню області з 03 по 07 вересня 2018 року буде організовано роботу телефонної «гарячої лінії». Номер телефону «гарячої лінії» :

16:16 31.08.2018

31 СЕРПНЯ  2018 року о 17-00  ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ В СЕЛІ ШАБО

31 СЕРПНЯ 2018 року о 17-00 ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ В СЕЛІ ШАБО

                               ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ                              ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ В с. ШАБО      Сільським головою Шабівської сільської ради прийнято розпорядження  № 196 - с про проведення 31 серпня  2018 року о 17-00 годині в приміщенні Будинку культури села Шабо (с. Шабо,    вул. Центральна, 35-а)  громадських слухань з мешканцями села Шабо.

08:15 28.08.2018

Про оприлюднення проекту регуляторного акту

Про оприлюднення проекту регуляторного акту

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Відповідно до положень Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-ІV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій, на офіційному сайті Шабівської сільської ради оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Шабівської сільської ради та відповідний аналіз регуляторного впливу, який є регуляторним  далі - Проект): - «Про встановлення тарифів на вивезення твердих побутових відходів по КП «Салгани» Шабівської сільської ради».

16:21 27.08.2018

Святкові заходи до Дня Незалежності в с. Шабо

Святкові заходи до Дня Незалежності в с. Шабо

24 серпня, двадцять сім років тому, здійснилась багатовікова мрія багатьох поколінь українців - Україна стала Незалежною державою. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої незалежної держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову сторінку в житті нашого народу. Напередодні цієї славетної дати, 23 серпня, в Будинку культури с. Шабо відбувалася яскрава, насичена та колоритна подія, на яку були запрошені жителі та гості сіл Бритівка, Шабо, Біленьке, Вигін, Салгани, Привітне. Абрикосове, Софіївка, Черкеси, Польове – урочисте святкування «Під вільним сонцем України-неньки». Голова Шабівської сільської ради Василь Васильович Древаль щиро привітав громаду зі святом та побажав миру, процвітання та злагоди.       Присутні мали змогу переглянути творчу виставку народних майстрів – умільців та насолодитися прекрасними виступами найкращими творчими «перлинами» нашого краю – танцювальними та вокальними колективами, солістами.

12:26 27.08.2018

Свято  Незалежності України в с. Біленьке

Свято Незалежності України в с. Біленьке

                              «Одна любов у мене-Україна»  Під такою назвою пройшло урочисте святкування, присвячене  27-ої річниці Незалежності України в с. Біленьке. Розпочалось свято з вшанування Прапора України, покладання  вінків та квітів до пам’ятного знаку-обеліску на честь визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників. Право покласти вінок та квіти до обеліску  було надано матері  учасника АТО Орленко Євгенії та його сину Дмитру.     На святі були гості - заступник голови Шабівської сільської ради Орлов Юрій Юрійович, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Осадчук Тетяна Марківна, привітальна  промова якої   зворушила всіх присутніх  та депутат сільської ради - Ляшук Максим  Олександровим.

11:11 27.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь