A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Про тимчасове відключення електроенергії в с.Шабо

АТ «Одесаобленерго» повідомляє, що у зв’язку з необхідністю проведення планових ремонтних робіт, за затвердженим графіком, будуть проводитись відключення електропостачання (можливі доповнення):

12:17 26.05.2020

Державна допомога на дітей батькам – підприємцям

З метою забезпечення додаткових соціальних гарантій на період карантину для фізичних осіб-підприємців, які мають дітей, а також для осіб, які були звільнені з роботи і зареєструвались в центрі зайнятості як безробітні, Уряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми” від 22.04.2020  № 329.

14:50 13.05.2020

До уваги громадян таких пільгових категорій Шабівської ОТГ

Інваліди війни; вдови ветеранів військової служби та внутрішніх справ; члени сім’ї загиблого ветерана війни; ветерани органів внутрішніх справ; ветерани військової служби та внутрішніх справ; учасники бойових дій (воїни інтернаціоналісти, афганці, АТО/ООС), які не писали Заяву на грошову компенсацію для придбання твердого палива та скрапленого газу на 2020 рік.

14:47 13.05.2020

Дорогі ветерани! Шановні мешканці Шабівської громади!

Цього року, у зв’язку із карантином не відбудуться  традиційні масові заходи, однак вшанування пам’яті визволителів, мужніх воїнів Другої світової війни та ветеранів, яких так мало залишилося серед нас, обов’язково відбудуться.

09:29 08.05.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

З метою своєчасного реагування на можливі протиправні спрямування, при виявлені ознак можливих спрямувань до складів озброєння і боєприпасів в с. Біленьке, Управління Служби безпеки України в Одеській області  та Шабівська сільська рада просить Вас бути уважними та небайдужими. ПЕРЕЛІК питань протидиверсійного та антитерористичного захисту складів озброєння і боєприпасів, важливих військових об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури

12:35 05.05.2020

До уваги мешканців Шабівської об’єднаної територіальної громади!

Беручи до уваги епідемічну ситуацію із захворюваності на коронавірусну хворобу  COVID-19, документи на виплату дотації за утримання молодняка великої рогатої худоби до тринадцяти місячного віку, спеціалістами Шабівської сільської ради не приймаються.

15:10 24.04.2020

До уваги мешканців громади!

Пенсійний фонд України рекомендує людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти!

11:11 13.04.2020

Пряма гаряча телефонна лінія» з заступником начальника Головного управління Пенсійного фонду України

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області інформує: 14 квітня 2020 року з 10.00 до 11.00 години відбудеться «Пряма гаряча телефонна лінія» заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Юрія Володимировича Пархоменка на тему: «Питання пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян». Дзвінки приймаються за телефоном 705-42-38

13:34 08.04.2020

Про тимчасове відключення електроенергії в с.Шабо, с.Біленьке та с.Софіївка

АТ «Одесаобленерго» повідомляє, що у зв’язку з необхідністю проведення планових ремонтних робіт, за затвердженим графіком, будуть проводитись відключення електропостачання (можливі доповнення):

11:27 02.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь