A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Ботулізм: про що треба пам’ятати

Причиною ботулізму найчастіше стають продукти домашнього консервування м’яса, риби, рідше овочів. Потенційно небезпечними є усі консервовані продукти, які були погано вимиті, недостатньо термічно оброблені, транспортувались або зберігались неналежним чином. Навіть консерви, у яких все гаразд з терміном придатності, виглядом і смаком, можуть бути зараженими: ботулізм не можна визначити за кольором або смаком, мікроорганізм, який спричиняє хворобу, не псує продукти.

10:32 01.05.2023

Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує

Стихійна торгівля продуктами харчування – загроза епідемічному добробуту населення. У жодній європейській державі не можна побачити вуличних продавців харчовими продуктами на тротуарах чи в інших не облаштованих для цього місцях. Але деякі безвідповідальні громадяни активно торгують харчовими продуктами без належного контролю зі самочинно встановлених точок продажу, утворюючи цілі осередки незаконної торгівлі.

10:27 01.05.2023

Cтанції моніторингу якості повітря

Робоча група визначила локації для встановлення станцій моніторингу якості повітря у Шабівській сільській територіальній громаді

10:03 01.05.2023

ЯК СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СПРИЯЄ СОЦІАЛЬНОМУ ПАРТНЕРСТВУ!

      Соціальне підприємництво на сьогодні може бути одним з інструментів для вирішення актуальних суспільних проблем. Соціальний бізнес покликаний стимулювати соціальні зміни і тому потребує уваги та допомоги держави. Так, у комплексній програмі розвитку малого та середнього підприємництва регіонів на 2021-2023 роки, одним із завдань є підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні. Більш детальна довідкова інформація та рекомендації щодо здійснення соціального підприємництва представлені тут. та на Дія. Бізнес.  

10:42 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь