A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прозорість і підзвітність: попередження зловживань та неефективного освоєння бюджетних коштів

Головною метою діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» при обласній державній адміністрації є попередження зловживань та неефективного освоєння бюджетних коштів.

14:55 09.02.2024

ОБЕРЕЖНО! ГРИП ПТИЦІ!

Грип птиці — висококонтагіозна хвороба, що характеризується явищами септицемії, ураженням органів дихання і травлення.

14:42 09.02.2024

До уваги керівників підприємств та організацій незалежно від форм власності, які здійснюють свою діяльність на території Шабівської сільської ради!

Шабівська сільська рада, на виконання "Комплексного плану заходів профілактики інфекційних хвороб, спільних для людей і тварин, в Одеській області на 2023-2028 роки», затвердженого рішенням комісії ТЕБ та НС обласної державної адміністрації від 04.05.2023 року, з метою недопущення виникнення та поширення інфекційних хвороб, спільних для людей і тварин, оскільки епідемічна та епізоотична ситуація з інфекційних хвороб в Одеській області характеризується на сьогодні як нестійка, інформує про те, що керівники підприємств та організацій незалежно від форм власності, зобов'язані привести в належний санітарний стан власні (підконтрольні) об'єкти, прилеглу територію, а також постійно проводити профілактичні дератизаційні заходи.

15:26 08.02.2024

Вправи, що допоможуть заснути. Програма "Як ти?"

У складні для психіки періоди сон переходить у так звану «стадію очікування» — ми наче спимо, але готові будь-якої миті бігти до укриття. Сон — основа ментального здоров'я. Без нього нам ніяк, тож навіть зараз потрібно робити все можливе, щоб засинати раніше і спати потрібну кількість годин.

15:56 06.02.2024

Сезон «Шкільних ліг» 2023/2024 уже на Одещині!

Наймасштабніші учнівські змагання країни нового формату, які започатковані за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом "Разом переможемо". Тішуся тим, що неймовірна кількість, а саме 1349 команд Одещини подали заявки на участь і відсьогодні вступили в активну боротьбу за лідерство у територіальному етапі випробувань.

15:52 06.02.2024

Євроінтеграція: запровадження системи TRACES NT пришвидшить процедуру експорту продукції рослинного і тваринного походження

Держпродспоживслужба інформує, що з 15.01.2024 розпочато перехід на використання в Україні онлайн платформи Європейської комісії з сертифікації та підтримки експорту/імпорту/транзиту тварин, продукції тваринного та рослинного походження, харчових продуктів, кормів (TRACES NT) для сертифікації вантажів, впровадження якої значно спростить формальні процедури здійснення експорту та транзиту харчових продуктів на територію Європейського Союзу при перетині державного кордону.

12:02 02.02.2024

Пряма телефонна лінія

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»:

10:48 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь