Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В БІЛГОРОДІ-ДНІСТРОВСЬКОМУ

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, і без перебільшення можна сказати, що для старшокласників – це завжди проблема номер один. Саме тому професійна орієнтація учнівської молоді є одним з головних напрямків служби зайнятості. В рамках проведення Всеобласного тижня профорієнтації «Моє майбутнє в моїй громаді» Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості проведений профорієнтаційний, яскравий масовий захід «Ярмарок професій». Відкрила захід директор Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Ніна Принц і побажала майбутнім випускникам не помилитися з вибором професії, знайти своє покликання, отримати достойну професію та стати справжніми професіоналами своєї справи: «Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, життя – багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання успішним».

10:32 03.10.2019

Ярмарок вакансій «ПЕРСПЕКТИВА» у Білгороді - Дністровському

       Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості долучився до загальнообласного Ярмарку вакансій, ініційованого Одеським обласним центром зайнятості та організував 25.09.2019 року спілкування населення з 18 роботодавцями, які запропонували понад 120  вільних робочих місць та вакантних посад.

13:17 30.09.2019

Громадські та інші роботи тимчасового характеру – один із напрямків співпраці роботодавця і служби зайнятості

Для роботодавців громадські та інші роботи тимчасового характеру – це реальна можливість швидко задовольнити оперативні потреби у кадрах та виконати певні види робіт; оцінити професійні здібності та особистісні якості тимчасових працівників і врахувати це при підборі кандидатів на постійну роботу.  

13:14 30.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь