Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАБІВСЬКЕ ВУЖКГ ОТРИМАЛО ГРЕЙДЕР

ШАБІВСЬКЕ ВУЖКГ ОТРИМАЛО ГРЕЙДЕР

Рішенням депутатів Шабівської сільської ради  від 15.06. 2018 року № 1/307-VII  затверджено перелік проектів на розвиток інфраструктури Шабівської об’єднаної територіальної громади, які будуть реалізовуватися у 2018 році.

12:17 25.09.2018

Конкурс  «Краща садиба села» та «Кращий багатоквартирний будинок» в с. Шабо та в с. Бритівка

Конкурс «Краща садиба села» та «Кращий багатоквартирний будинок» в с. Шабо та в с. Бритівка

З метою виховання у жителів об’єднаної громади поваги та любові до свого села, підтримання чистоти, охайності, затишку і комфорту на власних садибах, прибудинкових територіях, присадибних ділянках, стимулювання членів територіальної громади до покращення благоустрою власних садиб, залучення населення до активної участі позмагатися за кращу садибу, багатоквартирний будинок за рішенням виконавчого комітету від 20 вересня 2018 № 168/2018 на території Шабівської громади напередодні Дня села відповідного населеного пункту громади буде проводитись  конкурс у двох номінаціях: «Краща садиба» та «Кращий багатоквартирний будинок».

10:16 24.09.2018

До уваги жителів села Біленьке. Сімейний лікар здійснює прийом

До уваги жителів села Біленьке. Сімейний лікар здійснює прийом

З 24.09.2018 року на ФАПІ с.Біленьке постійно в понеділок  і середу з 9.30  буде вести прийом сімейний лікар БУРАВИЦЬКА ІРИНА ВОЛОДИМИРІВНА. Запрошуються жителі села для підписання декларацій на медичне обслуговування.

09:00 24.09.2018

Легалізація заробітної плати на території Шабівської сільської ради

Легалізація заробітної плати на території Шабівської сільської ради

20 вересня 2018 року відбулося засідання  комісії з питань дотримання законодавства про працю щодо легалізації населення  та забезпечення виплати заробітної плати на території Шабівської сільської ради під головуванням заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Прохорова А.І. за участю: начальника відділу економіки, рекреаційної діяльності, інвестиційної політики та туризму Коваль Н.В., начальника управління фінансів Шабівської сільської ради (Яворська О.М.), начальника відділу доходів управління фінансів Шабівської сільської ради (Сівідова О.О), голови постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Граматик В.С.), спеціаліста ІІ категорії відділу економіки, рекреаційної діяльності, інвестиційної політики та туризму (Ярова Д.В),  представника Білгород-Дністровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  в Одеській області (Соловенко Н.А.), представника Білгород-Дністровського відділення Чорноморської ОДПІ Льовушкіної Т.О., представника Білгород-Дністровського міськрайоного центру занятості Ляшенко В.Ю.

18:37 20.09.2018

Стратегічне планування розвитку громади

Стратегічне планування розвитку громади

Розпорядженням сільського голови від 28.08.2018 року № 199-с була створена робоча  група з розробки Стратегічного плану розвитку Шабівської об’єднаної територіальної громади.

18:18 20.09.2018

Щодо отримання медичних послуг

Щодо отримання медичних послуг

19.09.2018 року  в приміщенні НВК ЗОШ-ГІМНАЗІЇ с.Шабо проведено інформаційний практикум за участю представників районної ради, юристів та медичних працівників, щодо отримання медичних послуг.

18:00 20.09.2018

Стратегічне планування громади очами дітей

Стратегічне планування громади очами дітей

19 вересня 2018 року в Шабівської загально-освітньої школі І-ІІІ ступенів №1 було проведено відкритий урок за участю працівників відділу економіки, рекреаційної діяльності, туризму та інвестиційної політики Шабівської сільської ради та представника Асоціації ОТГ Оленковської Л.П. з учнями 10-11 класів на тему: «Ваше бачення по написанню «Стратегії розвитку Шабівської об’єднаної територіальної громади».

17:54 20.09.2018

До уваги мешканців громади! Проводиться інформаційний практикум щодо отримання медичних послуг.

До уваги мешканців громади! Проводиться інформаційний практикум щодо отримання медичних послуг.

В рамках реалізації проекту «ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ СІЛЬСЬКОГО НАСЕЛЕННЯ З ОТРИМАННЯ ЯКІСНИХ ПОСЛУГ ПЕРВИННОГО ТА ВТОРИННОГО РІВНЯ» на території громади відбудеться інформаційний практикум по отриманню медичних послуг, які проведуть представники районної ради, юристи та медичні працівники.  

15:27 18.09.2018

Психологи та соціальні педагоги навчальних закладів громади обмінялись досвідом

Психологи та соціальні педагоги навчальних закладів громади обмінялись досвідом

14 вересня на базі ЗДО «Теремок» відбулась інструктивно-методична нарада практичних психологів, соціальних педагогів та вихователів-методистів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

19:08 17.09.2018

УВАГА! 18 ВЕРЕСНЯ ВІДКЛЮЧЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ  В РАЙОНІ «КОЛОНІЇ» с. ШАБО

УВАГА! 18 ВЕРЕСНЯ ВІДКЛЮЧЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ В РАЙОНІ «КОЛОНІЇ» с. ШАБО

За інформацією ВУЖКГ с Шабо повідомляємо, що  у зв’язку з проведенням ремонтних робіт 18 вересня 2018 року з 8 години до 16 години буде відсутнє водопостачання на будинки по вулицям: Швейцарська, Пушкіна та Троїцька (стара назва – Фрунзе) села Шабо.

13:08 17.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь