Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Увага! Інформує громадська організація «Я ВІРЮ В СИЛУ ДОБРОТИ»

Дата: 25.07.2024 14:54
Кількість переглядів: 65

Шановні мешканці Шабівської сільської територіальної громади, інформуємо Вас, що завдяки тісній співпраці з Шабівською сільською радою, під керівництвом Павла ПАВЛЕНКА, стало можливим реалізувати надважливий соціальний проєкт «Інклюзивний Простір для маломобільних груп населення».

Проект спрямований на вирішення проблеми відсутності відповідної інфраструктури та зручних умов для пересування маломобільних груп населення (людей з інвалідністю, людей літнього віку, людей з малолітніми дітьми, вагітних жінок).

            Завданням проєкту є проведення поточного ремонту приміщення в адміністративній будівлі Шабівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області з облаштування  внутрішнього туалету для осіб з інвалідністю, облаштування пандусом з металевими перилами внутрішні сходи  в будівлі Шабівської сільської ради та  вирівнювання поверхні підлоги порогу відповідно до верху нижньої планки вхідних дверей, аби забезпечити  повноцінну участь маломобільних груп населення в суспільному житті та безперешкодне отримання необхідних послуг.

Висловлюємо щиру подяку В.о. директора Агентства транскордонного співробітництва «Єврорегіон «Нижній Дунай» МАЛЮТІ Людмилі та спеціалістам ГОРБУ Андрію і ЗУБАР Каріні за експертну та  організаційну допомогу  в рамках проєкту: ««Інклюзивний Простір для маломобільних груп населення».

 

 «Міні-грант реалізовується в рамках проєкту «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» за фінансової підтримки DEC (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія).

Реалізація проєкту, метою якого є підтримка спільнот, спрямована на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб й гідного життя у кризових умовах, здійснюється  Громадською організацією «Я ВІРЮ В СИЛУ  ДОБРОТИ» за технічної підтримки  Christian Aid та при координації МБФ «Альянс громадського здоров’я».​


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь