Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Центр зайнятості - агентство працевлаштування

Дата: 23.07.2024 11:42
Кількість переглядів: 53

Фото без опису     23 липня 2024 року в приміщенні Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведено інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для субєктів пробації, які перебувають на обліку уповноваженого органу пробації.

  У заході взяли участь карєрний радник відділу карєрного консультування Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості  Оксана ДОЛГОТЕР, з боку уповноваженого органу пробації, психологОлена ЧУМАК.

    Метою заходу було ознайомлення учасників із станом ринку праці; сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, інформування про права та обовязки у сфері реалізації права на працю та соціальний захист у сфері зайнятості.

    Під час зустрічі субєкти пробації були ознайомлені з актуальними вакансіями та професіями, що користуються попитом на локальному ринку праці, комплексом соціальних послуг служби зайнятості. Дізналися про можливість отримання професії за сприянням служби зайнятості через центри професійної технічної освіти, ознайомилися з формами обслуговування населення з використанням новітніх онлайн технологій та електронними сервісами служби зайнятості, спрямованих на запобігання поширенню безробіття, а також отримання професійного навчання для майбутньої роботи, яка приносить задоволення та реінтеграцію в суспільстві.

        Спільно з учасниками обговорили переваги легальної зайнятості та ризики, які можуть виникнути у процесі нелегального працевлаштування.

На завершення профінформаційного семінару учасники мали змогу поставити запитання та отримати на них ґрунтовні відповіді.

Сподіваємось, що надана під час заходу інформація не залишиться поза увагою непрацюючих субєктів пробації, а допоможе їм втілити право на працю та надасть можливість заробляти собі на життя та покращити своє майбутнє.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь