Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Шабівська сільська громада серед 15 громад відібраних до участі в проєкті «Академія проєктного менеджменту та міжнародної співпраці»

Дата: 17.07.2024 11:57
Кількість переглядів: 53

Фото без опису     Завдяки піврічному проєкту Шабівська команда через менторську підтримку посилить спроможність громади у реалізації міжнародних проєктів та налагодженні співпраці серед українських муніципалітетів. 
     Прагнучи до подальшого розвитку та поглиблення співпраці між українськими громадами, зокрема, в рамках ініціативи підвищення стійкості українських громад «UNBROKEN CITIES» між Шабівською сільською територіальною громадою в особі сільського голови Павла ПАВЛЕНКА та ГО «ІНСТИТУТ ПРОСВІТИ», в особі виконавчого директора ЗУБАЧА Любомира, та Львівською міською територіальною громадою радою в особі Андрія САДОВОГО підписано договір про співпрацю та взаємодію в рамках реалізації Проєкту «Академія міжнародної співпраці та проєктного менеджменту».
Вступний семінар Академії відбувся у м.Львові 10-12 липня.
     Представники Шабівської громади - керуюча справами Скалозуб Лілія та головний спеціаліст відділу економіки, інвестицій, рекреаційної діяльності та агропромислового розвитку Ткаченко Інна познайомилися з менторкою Юлією Грицку, Чернівецька ОВА, експертка з проєктного менеджменту, з якою аналізували поточні виклики в громаді та досліджували перспективні проєктні ідеї. Вивчали кращі практики українських громад роботи з міжнародними партнерами, досвід співпраці влада-бізнес- громадянське суспільство в імплементації грантових проєктів, вплив місцевих продуктів на обіг грошей в громаді. 
     «Академію проєктного менеджменту та міжнародної співпраці» організовує ініціатива Cities4Cities | United4Ukraine за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID "Зміцнення громадської довіри (UCBI)".
UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні SALAR International.org.ua Львівська міська рада.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь