Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Шановні мешканці Шабівської територіальної громади!

Дата: 11.07.2024 09:21
Кількість переглядів: 72

Фото без описуНа території Шабівської сільської ради діє місцева програма, якою передбачено  вакцинацію проти сказу та стерилізацію безпритульних тварин, з метою контролю їх популяції.

У 2024 році з місцевого бюджету було виділено фінансування та стерилізовано 29 безпритульних собак на території Шабівської сільської ради.

За результатами виконання місцевого бюджету за перше півріччя 2024 року, на розгляд депутатів Шабівської сільської ради, буде винесено питання про виділення додаткового фінансування на вакцинацію проти сказу та стерилізацію безпритульних тварин на території нашої громади.

Висловлюємо велику подяку небайдужим мешканцям нашої громади, які повідомляли про появу нових безпритульних тварин, власники яких, просто викидали на вулицю, на всі повідомлення була своєчасна реакція відповідальних за це посадових осіб сільської ради.

Саме тому, кількість безпритульних  собак  на вулицях громади збільшується, так як причиною цього є те, що люди безвідповідально відносяться до утримання своїх домашніх тварин, самовільно залишають їх на вулиці та не вживають необхідних заходів для контролю розмноження.

Зі свого боку, Шабівська сільська рада продовжує проводити роботу з громадськими організаціями захисту тварин та діючими притулками для тварин, однак, на сьогодні  немає можливості здійснити вилов безпритульних собак та помістити їх до притулку, оскільки всі притулки переповненні, саме через те, що громадяни свідомо викидають на вулицю  своїх домашніх тварин.

Тому,  заходи зі стерилізації та вакцинації безпритульних тварин є єдиним на сьогодні законним та ефективним способом зменшення популяції безпритульних тварин, сприяючи забезпеченню безпеки та благополуччя як мешканців громади, так і самих тварин.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь