Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Психоактивні речовини і здоров’я людини»

Дата: 25.06.2024 14:08
Кількість переглядів: 54

Фото без опису25 червня 2024 року заступником начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Альоною Боболєвою спільно з фахівцем із громадського здоров’я Білгород-Дністровського районного відокремленого підрозділу Державної установи «Одеський ОЦКПХ МОЗ України» Нелі Бідюк була проведена інтерактивна лекція на тему: «Психоактивні речовини і здоров’я людини» для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі. Метою заходу було сформувати уявлення про згубний вплив вживання психоактивних речовин на здоров’я особистості.

Під час групового заходу порушувались питання щодо необхідність відмови від пропозиції вживати шкідливі речовини, сприяти розвитку вмінню критично мислити, аналізувати та робити висновки стосовно існуючих міфів про психоактивні речовини, виховувати бажання вести здоровий спосіб життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь