Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Про початок оновлення Стратегії розвитку Шабівської громади

Дата: 03.06.2024 13:06
Кількість переглядів: 72

Фото без описуШабівська сільська рада розпочинає роботу над оновленням Стратегії розвитку територіальної громади та Плану заходів з її реалізації. Відповідне розпорядження прийнято 05.02.2024 № 23/ОС-2024.
Метою цих документів є формування стратегічного бачення майбутнього громади, визначення ключових напрямів її розвитку та пошуку шляхів для досягнення поставлених завдань на період до 2027-го року. 
Задля того, аби Стратегія розвитку та План заходів з її реалізації враховували інтереси усіх мешканців Шабівської громади, сільська рада розпочинає опитування місцевих жителів та представників локального бізнесу щодо їх бачення розвитку громади. Це дозволить зробити стратегічні документи інклюзивними та відповідати на потреби усіх груп населення.
Анкета для опитування мешканці громади  
https://forms.gle/QRV94sZjFYZRDDtx9


Експертну підтримку громади  в ході розробки/оновлення Стратегії та Плану заходів надаватиме ініціатива «Інклюзивне відновлення за лідерства громад» (CLIR), що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь