A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

УВАГА! Повідомлення про застосування пестицидів та агрохімікатів

Дата: 26.04.2024 13:49
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

До відома мешканців Шабівської територіальної громади та власників пасік!

Кожного року з початком весняно-польових робіт в господарствах області розпочинається комплекс агротехнічних заходів. Один із агроприйомів – роботи пов’язані із застосуванням пестицидів і агрохімікатів.

ТОВ «АГРОФІРМА ШАБО» повідомляє про проведення робіт на  виноградниках, що знаходяться на  території Шабівської територіальної громади з застосуванням пестицидів та агрохімікатів: Цілитель, ДжекПот, Антихрущ, Ескалип, Інгрес, Супресор,  Ортофосфорна кислота, Десикант Макс у період з 29 квітня 2024 року по 15 травня 2024 року.

Підставами для застосування пестицидів є науково-обґрунтовані схеми захисту рослин відповідно до  Переліку пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні

Застосування пестицидів для захисту рослин від шкідливих організмів є невід’ємною складовою сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур. Водночас пестициди негативно впливають на довкілля, призводячи до скорочення біорізноманіття. Крім того, пестициди справляють негативний вплив на здоров’я людини, як у результаті прямої дії, так і опосередковано – внаслідок накопичення залишкових кількостей у сільськогосподарських продуктах і питній воді. Забезпечити правильність використання пестицидів – справа не тільки важлива, а й украй складна, адже асортимент препаратів надзвичайно великий і характеризується значним різноманіттям властивостей, призначень, особливостей дії, впливу на людину, теплокровних тварин і корисні організми, поведінки в навколишньому середовищі та післядії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь