A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

До уваги користувачів послуг з водопостачання та водовідведення!

Дата: 12.03.2024 17:11
Кількість переглядів: 62

Фото без описуІдея проведення такого дня вперше прозвучала на конференції ООН з охорони навколишнього середовища і розвитку в 1992 році.

Наразі в світі якісна чиста вода стала дефіцитом, а це є проблемою. Тому, відзначаючи День води, варто пам'ятати про це і більш дбайливо ставитися до наших водних ресурсів.

Вмитися, прийняти душ, приготувати сніданок, прибрати у кімнаті, попрати, полити квіти – це щоденні побутові ритуали для мільйона українців, і в той же час – це заповітна мрія для мільярда  жителів інших континентів.

 

 Ми звикли до присутності води в нашому житті, бо вона завжди є у водопровідному крані в нашій оселі, на робочому місті, в місцях відпочинку, в лікувальних, загальноосвітніх закладах та ін. Але потрібно пам'ятати, що  ресурси води небезкінечні, і наше здоров'є залежить від її кількості і якості.

З якістю питної води пов’язані стан здоров’я людей, екологічно безпечне харчування, вирішення проблем медичного і соціального характеру. Ми повинні пам’ятати про це, тому що від ставлення до води кожного з нас залежить, яку воду в майбутньому будуть пити наші нащадки.

Відзначаючи Всесвітній день води, ми повинні пам'ятати і робити все можливе для збереження та покращення якості води для майбутніх поколінь, дбайливо та економно ставитися до води, що тече у нас з крану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь