A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків населених пунктів Шабівської сільської територіальної громади

Дата: 08.12.2023 09:11
Кількість переглядів: 109

Фото без описуОрганізатор громадського обговорення - управління житлово-комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради.

Суб’єкти, що внесли пропозиції з  перейменування вулиць та провулків населених пунктів Шабівської сільської територіальної громади – депутати Шабівської сільської ради.

Перелік назв вулиць та провулків, які пропонується перейменувати:

          с. Шабо

- вулиця Пожарського на вулицю Захисників України;

- вулиця Шанцера на вулицю Леона Шанцера;

- вулиця Островського на вулицю Кірхівська або Лютеранська;

- провулок Островський на провулок Кірхівський або Лютеранський.

         с. Салгани

 - вулиця Гагаріна на вулицю Космонавтів.

Громадське обговорення провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Шабівської  сільської ради, в строк до 07 січня 2024 року.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Поштова адреса: 67770, вул. Центральна, 63, с. Шабо, Білгород-Дністровський район, Одеська область. Електронна пошта управління житлово-комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради:Фото без опису,  телефон: (04849)-9-81-70.

 

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в управлінні житлово-комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради за адресою: 67770, вул. Центральна, 63, с. Шабо, Білгород-Дністровський район, Одеська область; електронна пошта:Фото без опису,  телефон: (04849)-9-81-70.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Шабівської сільської ради – Олександр КАРПОВ.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Шабівської сільської ради за посиланням https://shabivska-gromada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь