A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку

Дата: 15.11.2023 08:55
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Шабівська сільська рада   відповідно до Житлового кодексу України, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11.12.1984 року №470, керуючись Положенням про квартирний облік при виконавчому комітеті Шабівської сільської ради затвердженного рішенням виконавчого комітету 11.04.2023 року №39/2023,  повідомляє про перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирній черзі для отримання житла. Для впорядкування існуючого загального обліку громадян необхідно персонально визначити відповідність до чинного житлового законодавства перебування на квартирному обліку та наявність потреби перебування на квартирному обліку.

     Для проходження перереєстрації громадянам, які перебувають на квартирному обліку, необхідно поновити документи облікової справи, а саме: 

  1. Заява про взяття на квартирний облік;
  2. Паспорти та копії паспортів всіх членів сім”ї;
  3. Свідоцтва про народження та копії свідоцтв про народження неповнолітніх дітей;
  4. Копії реєстраційних номерів облікових карток платників податків всіх членів сім’ї, у тому числі і неповнолітніх;
  5. Довідка з місця проживання про склад сім’ї;
  6. Довідка про реєстрацію місця проживання;
  7. Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо суб’єкта;
  8. Акт обстеження житлово-побутових умов;
  9. В разі наявності додають: копія свідоцтва про одруження, довідка про невідповідність жилого приміщення встановленим санітарним і технічним вимогам, копія договору піднайму в будинку державного житлового фонду або договору найму жилого приміщення;
  10.  Громадяни, які приймаються на облік та користуються правом першочергового одержання жилих приміщень, та громадяни, які користуються правом позачергового отримання житла, вказують про це у заяві та надають відповідні документи підтверджуючі статус: копію рішення  про надання статусу позбавленого батьківського піклування, або документів, які свідчать про статус сироти та ін.

Громадяни, які станом на 01 січня 2024 року не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, вважатимуться такими, що не потребують поліпшення житлових умов.

Прийом документів здійснюється в будні дні з 8.00 год. до 17.00 год. за адресою: с. Шабо, вул. Центральна, буд. 63, ЦНАП Шабівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь