A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Робочі зустрічі в ОТГ

Дата: 01.11.2023 14:25
Кількість переглядів: 88

Фото без описуДнями були проведені чергові виїзні заходи в.о. директора Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Ніни Принц, начальника відділу рекрутингу, взаємодії з роботодавцями Альони Васильченко, заступника директора філії Наталії Кавалєрової та начальника відділу кар’єрного консультування Анастасії Земляної-Украінчук в Мологівську та Сергіївську об’єднані територіальні громади.

 В.о. директора центру зайнятості Ніна Принц та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко обговорили з начальником відділу соціального захисту населення Мологівської ОТГ Людмилою Скорик питання зайнятості внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в громаді, надали інформацію про можливість навчання безробітних громадян на базі Державного навчального закладу "Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості", поінформували про основні умови отримання мікрогранту, на що можна витратити кошти, механізм та умови використання коштів з рахунку, а також активні програми від служби зайнятості.

Важливою темою наразі є повернення до зайнятості  учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Заступник директора філії  Наталія Кавалєрова  ознайомила інспектора військового облікового столу Сергіївської селищної ради з активними програмами зайнятості для ветеранів та було  домовлено стосовно подальшої співпраці з цього питання.

Під час виїзних заходів громадяни, які прийшли на консультацію, були проінформовані про стан регіонального ринку праці, актуальні вакансії, послуги служби зайнятості, зокрема про порядок реєстрації безробітних, умови участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, проходження професійного навчання, можливості електронних сервісів тощо.

Подібні заходи – ефективний формат комунікації з клієнтами та соціальними партнерами.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь