A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Підтримка ментального здоров’я

Дата: 01.11.2023 14:23
Кількість переглядів: 133

Фото без описуНе можна від усього втекти, завмерти в часі, викреслити все зі свого життя. Важливо вміти долати все «тут і тепер». Щобільше ми піклуємося про наше психічне здоров’я, то легше нам жити в цьому швидкозмінномусвіті..

27 жовтня кар’єрним радником відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії ООЦЗ Оксаною Долготер для працівників Центру надання адміністративних послуг Шабівської сільської ради  було проведено тренінгв рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». Адже, хто як не фахівці, які постійно спілкуються з клієнтами, знають в яких стресових ситуаціях вони перебувають. Надаючи допомогу іншим, ми часто забуваємо піклуватися про власне ментальне здоров’я. А людина, яка емоційно виснажена  і знаходиться не в ресурсі,  навряд чи зможе допомогти іншим.

Разом з фахівцями ЦНАП поговорили, що може викликати «стрес», види стресу, як стрес впливає на наш організм, ділилися своїм досвідом у подоланні стресу, пропрацювали різні техніки та опановували навичками допомоги іншим в період гострої стресової реакції за протоколом VIVO. Колектив мав змогу пройти тестування «Визначення ступеня схильності до стресу», тим самим дізнатися на якому рівні знаходиться кожен і як надалі працювати з собою.

Наша головна задача на сьогодні засвоїти алгоритми самодопомоги та зменшити тим самим ризики розвитку більш складних станів, наприклад, таких як посттравматичний стресовий розлад.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь