Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Увага!

Дата: 31.10.2023 15:54
Кількість переглядів: 437

Фото без опису   Фото без опису

 

З радістю інформуємо мешканців громади, що завдяки тісній співпраці з Шабівською сільською радою, під керівництвом Павла ПАВЛЕНКА наша ГО «Первинна ветеранська організація при Шабівській сільській раді» розпочала реалізацію проєкту: «Облаштування укриття в адміністративній будівлі Шабівської сільської ради в с.Шабо» за фінансової підтримки  Громадської організації «Соціальна платформа «Моє місто».

«Моє Місто» це акселератор громадських проєктів №1 в Україні. Платформа, яка  обʼєднує свідоме українське суспільство, яке робить реальні кроки у прагненні вирішити соціальні проблеми.

Основна мета проєкту-створити безпечні, комфортні та сучасні умови для перебування 921 учасника навчального процесу Опорного закладу «Шабівський ЗЗСО I-III ст.» та «Шабівський ЗЗСО I-III ст.».

Так як сучасні реалії свідчать, що облаштування укриттів є одним з дієвих варіантів захисту наших дітей та населення під час загрози ракетних обстрілів та безпеки під час навчання.

Проєкт передбачає облаштування укриття такими необхідними та важливими речами, як: дизельний генератор, лінолеум, комп’ютери, телевізори, лави з м’яким сидінням, столи та стільці, комплекти парта+стілець  регулюючий по висоті антискаліоз, світильники переносні з акумулятором, ємності для води, роутер, інформаційні дошки, фліпчарти, аптечки першої допомоги, павербанки, мати гімнастичні, ігрові набори, портативні ігрові приставки, настільні ігри та ін.

Висловлюємо щиру подяку експертці Агентства транскордонного співробітництва «Єврорегіон «Нижній Дунай», Олені Недотопі, за сприяння та організаційну допомогу в рамках даного проєкту.

Цей проєкт реалізовується за підтримки краудфандингової платформи «Моє місто», НГО «Перехрестя культур» Руслана та Тер’є Трочинські. Інформаційний партнер KPMS. До співпраці залучені: Міністерство культури Естонії, Посольство України в Естонії, Мерія Таллінна. Проєкт узгоджений з Канцелярією президента Естонії.

https://www.facebook.com/acbc.euroregion/

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь