A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Виявлено кадмій в авокадо

Дата: 10.08.2023 10:46
Кількість переглядів: 161

Фото без опису          Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує про отримання інформаційного повідомлення системи RASFF від 04 серпня 2023 року № 2023.4661-fup3 стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу (виробник: Agro San Jacinto S.A.C.), що експортувалось з Польщі (оптовик: RK-Impex.PL SP.ZOO, Przemysl) до України (отримувач: ТОВ «Вподобайка», площа Десятого Квітня 1, к. 52, м. Одеса, 65009).

          Для інформації: сполуки кадмію можуть потрапити в організм через стравохід або органи дихання. При попаданні в організм, речовини кадмію завдають шкоди травної та дихальної системи, а також вражають нервову систему.

          Попереджаємо операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі!

          У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області на е-mail: bilgdnestr@odesa.consumer.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь