A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Відбувся перший етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 11.05.2023 09:05
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Важливим завданням, всіх дорослих і юних громадян є плекання у своїх душах патріотичних почуттів, національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції. Саме ця мета згуртувала педагогів та 7 роїв юних джур середньої вікової групи Шабівської сільської ради  для участі у  першому  етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який відбувся 10 травня 2023 року на базі Вигінської філії І–ІІІ ступенів  ОЗ «Бритівський ЗЗСО  І–ІІІ ступенів». Участь взяли команди ОЗ «Шабівський ЗЗСО І–ІІІ ступенів»,  Шабівський ЗЗСО І–ІІІ ступенів, ОЗ «Бритівський ЗЗСО І–ІІІ ступенів», Вигінської філії І–ІІ ступенів ОЗ «Бритівський ЗЗСО І–ІІІ ступенів»,  Біленьківської філії ОЗ І–ІІ ступенів «Шабівський ЗЗСО І–ІІІ ступенів», Софіївської філії І–ІІ ступенів ОЗ «Шабівський ЗЗСО І–ІІІ ступенів» та  Адамівського ЗЗСО.

      На відкритті змагань з вітальним словом виступили Шабівський сільський голова Павленко Павло Петрович, голова Білгород-Дністровської районної організації ветеранів України Тимофєєв Валерій  Якович,  побажавши  всім  успіхів, чудового настрою, яскравих вражень від спілкування та завзятої гри.

Змагання пройшли в дружній атмосфері, здорової конкуренції та патріотичному піднесенні. Команди-рої подолали 5 випробувань. Це змагання зі стройової підготовки, надання першої долікарської допомоги «Рятівник», метання гранати, долання туристсько-спортивної смуги перешкод та інтелектуальна гра-вікторина «Відун».  

Відповідно до рішення суддів визначено переможцями І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»): 

I місце – рій «Орли» Вигінської філії I-II ст. ОЗ «Бритівський ЗЗСО І-ІІІ ст.»

ІІ місце – рій «NORD» Адамівського ЗЗСО

ІІІ місце – рій «Хоробре серце»  Шабівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Вітаємо переможців і усіх учасників гри, які з гідністю та честю показали себе у змаганнях та в черговий раз довели, що наша молодь знаходиться на вірному шляху розвитку тієї рушійної сили, яка вже змінила і в подальшому буде змінювати країну і хід її історії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь