A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Ініціатива громадської організації «Первинна ветеранська організація при Шабівській сільській раді» на покращення доброту та розвитку потенціалу Шабівської сільської територіальної громади в умовах війни.

Дата: 09.03.2023 20:12
Кількість переглядів: 133

Сучасні реалії свідчать, що облаштування укриттів є одним з дієвих варіантів захисту наших дітей та населення під час загрози ракетних обстрілів та безпеки під час навчання.

З радістю інформуємо мешканців громади, що наша ГО «Первинна ветеранська організація при Шабівській сільській раді» стала переможцем та отримала фінансову допомогу в конкурсі міні гранту в рамках проєкту: «ІНТЕГРОВАНА ГУМАНІТАРНА ВІДПОВІДЬ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» від МБФ «Альянс» оголошеного ГО «Альтернатива».

Завдяки проєкту стало можливим облаштування бомбосховища в ДНЗ (Ясла-садок) «Галинка» с. Адамівка вкрай необхідним обладнанням, це і електричні вентилятори, дитячі спортивні мати, ліхтарі, лінолеум, біотуалети, набори для малювання, настільні ігри та інші розвиваючі матеріали для дітей,  аби створити для них якомога комфортніше і звичне емоціональне середовище та організувати дозвілля дітей так, щоб у них не було часу на переживання.

Висловлюємо вдячність сільському голові Павлу Павленко, депутатському корпусу Шабівської сільської ради за підтримку нашої ініціативи та участь в співфінасуванні проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь