A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Групові профконсультаційні заходи із залученням соціальних партнерів

Дата: 20.02.2023 14:55
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Ефективною формою співробітництва є залучення соціальних партнерів до участі в різноманітних заходах, що організовуються фахівцями служби зайнятості з метою поінформованості  незайнятого населення. 

16 та 17 лютого 2023 року у Білгород-Дністровській філії Одеського обласного центру зайнятості були проведені профконсультаційні заходи із залученням соціальних партнерів.

16 лютого відбувся семінар за участю Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб, де безробітні мали змогу дізнатися про унікальну для України професію – патронат. Фахівці із соціальної роботи - Базіленко Діана та Гложик Анна  надали інформацію стосовно мети патронату, ознайомили з критеріями відбору кандидатів, матеріальним забезпечення  тощо.

17 лютого 2023 року  для осіб з інвалідністю та внутрішньопереміщених осіб був проведений захід за участю головного державного інспектора відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Олександра Михайловського. Присутні отримали консультацію стосовно ризиків нелегальної трудової міграції, належного оформлення трудових відносин, були ознайомлені зі змінами в законодавстві у період воєнного стану. Семінар відбувся у активному форматі, було задано багато різноманітних запитань, на які присутні отримали вичерпні відповіді від фахівця.

Проведення подібних заходів сприяє комплексному підходу й допомагає  клієнтам служби зайнятості як найшвидше повернутися до професійної діяльності та брати активну участь у суспільному житті.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь